Gezocht: enthousiaste sociale media community manager
23 januari 2019 
in Nieuws

Gezocht: enthousiaste sociale media community manager

Droom jij ervan om aan de slag te gaan in een jong en groeiend bedrijf dat iedereen in Vlaanderen op sociale media wil krijgen?  Socialemediaburo.be breidt uit en zoekt een community manager (m/v) voor ons gloednieuw online leerplatform Someflex. Ben jij gebeten door sociale media, actief op verschillende kanalen en sta je te popelen om de sociale mediamicrobe over te brengen aan de rest van Vlaanderen, Nederland en de wereld?

Ons gloednieuw online leerplatform Someflex is een online bibliotheek boordevol videolessen rond sociale media. Someflex biedt sociale mediasupport as a service. Als community manager van Someflex geef je onze leden een WOW-gevoel telkens ze inloggen in het platform. Je steekt magie in de community, organiseert challenges en staat de leden bij met raad, daad en inspiratie. Je stimuleert onze leden om aan de slag te gaan met de lessen en houdt hun voortgang bij. Je gaat ook ter plaatse in de organisaties om ‘offline’ workshops te geven.

Je bent communicatief vaardig, zowel schriftelijk als mondeling als voor een groep. Grafische- en video-skills zijn een pluspunt en je hebt geen schrik om voor een camera te staan. 

Een rijbewijs is dan ook een must, aangezien je overal in Vlaanderen komt.
De juiste skills hebben, gemotiveerd zijn en qua DNA passen in ons team, vinden wij belangrijker dan het (behaalde) diploma.

Zin om dagelijks bij te leren en anderen te helpen met een online WOW-leerervaring?

Wat hebben wij jou te bieden?

Naast een voltijds contract, bieden we je ook heel wat extra’s:

  • Je wordt expert in alles wat met sociale media te maken heeft. Al onze online cursussen staan voor jou ter beschikking en mag je raadplegen. Word een echte kenner van Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter, Pinterest, Youtube, online monitoring, het online politieke campagnevoeren, enzovoort.
  • Teamwork: je werkt voor vele opdrachten samen met je collega’s. Maar krijgt ook de kans zelf de leiding te nemen in bepaalde projecten.
  • Afwisseling: als startup zijn er veel mogelijkheden om naast je hoofdfunctie ook andere projecten te ondernemen. Content voor op de eigen website zoals foto’s, blogberichten en video’s, leren monitoren op sociale media, live webinars, enzovoort. Reken maar dat je jou zult kunnen uitleven.
  • Videomontage: met twee videojournalisten in ons team zijn er zeker mogelijkheden om je skills ruimte te geven en verder te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit: we verwachten flexibiliteit van jou, maar deze kun je ook verwachten bij jouw collega’s en werkgever. Ons kantoor is in Tielt, maar daarom verwachten we niet dat je elke dag fysiek op kantoor werkt.
  • Het nieuwe werken: je komt terecht op een leuke werkplek in een jong en dynamisch team. Al bekend met het pommodoro-principe? Even in de pauze op de trampoline springen? Of een dagje van thuis uit werken? Een dag werken in coworking-plaatsen als Hangar K in Kortrijk of Dok Noord in Gent?
  • Werken bij de meest beloftevolle KMO van het jaar: in oktober werden we door Unizo verkozen tot meest beloftevolle KMO van West-Vlaanderen. Daarnaast werden we geselecteerd voor Startit KBC, een programma voor startups waarbij we gecoacht worden en een aanbod waardevolle workshops krijgen om onze persoonlijke skills en Socialemediaburo.be nog beter te ontplooien.

Solliciteer nu op onze vacature!

Ben jij de persoon die we zoeken om onze Someflex-leden te soigneren? Solliciteer dan meteen door contact met ons op te nemen via sociale media.

Uitdaging: Stel jezelf voor in een video van maximum 1 minuut en vertel ons waarom jij de geschikte kandidaat bent.

Solliciteren kan tot 5/02/2019.
Gesprekken zullen plaatsvinden in de week erna.

 


Like en volg je ons al op Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin?

Over de schrijver