Over ons

Ontdek wat we doen en wie we zijn

Wat doen wij? 

Bij Socialemediaburo.be zijn we gespecialiseerd in het geven van opleidingen over sociale media. Sinds 2016 zijn wij een vaste waarde op het gebied van online opleidingen. Dit doen we in de vorm van workshops, bootcamps, coachings en online live expertsessies.

In 2019 begonnen wij ons eigen online leerplatform Someflex. Someflex is een leerplatform vol videolessen, tips en inspiratie over sociale media. Je vindt er een databank aan videolessen over alle sociale media kanalen en tools voor het maken van goede online content. Ook kan je met al jouw vragen terecht in onze community, waar een team van experten en andere e-cursisten klaar staan om jou te helpen en ervaringen te delen. Continu bijleren, op jouw tempo, volgens jouw leerbehoefte, voor een vast bedrag, dat is Someflex! Ons online leerplatform neemt je bij de hand in de voortdurende veranderende wereld van sociale media.


Onze missie is om op een toegankelijke en laagdrempelige manier iedereen te laten scoren met sociale media. Wij geloven in de kracht van onze sociale mediakanalen en willen meehelpen met velen voor meer impact met sociale media. Inzetten op kanalen als Facebook en Instagram kunnen jouw organisatie, gemeente, stad of onderneming online laten groeien. Via sociale media krijg je de kans om in nauw contact te blijven met je doelgroep en om online impact te maken.

Toch is het niet altijd evident om mee te blijven. Alles verandert zo rap dat je op d’n duur het overzicht verliest. Ook is het niet altijd even makkelijk om content te maken en te posten. 


Gelukkig zijn wij er om jou altijd op de hoogte te houden en stap per stap te helpen. Geen stress meer, want jij kan zelf het heft in eigen handen nemen en stap per stap leren hoe je welk kanaal kan gebruiken.


Weinig tijd om bij te leren? Geen zin om je te verplaatsen? Geen zorgen. Bij ons leer je alles online. Het enige wat je nodig hebt is je scherm! Weinig tijd? Ook dat is geen probleem. Onze videolessen in Someflex duren maximum 3 minuten. Zo leer je heel veel in weinig tijd. Een uurtje per week leren en je hebt alweer ontzettend veel stappen vooruit gezet. Lukt iets niet goed of zit je met vragen? Geen stress, want ons team staat altijd ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. 


Word een kei in sociale media en verbluf je volgers met sterke content. Trek jouw doelgroep of nieuwe klanten aan, laat je organisatie meer bereiken en zorg voor een sterkere connectie met je doelgroep en blijf met iedereen in contact. Wij zijn de rechterhand aan je zijde. Alle info op onze website van SOMEFLEX.

Wie zijn wij? 

OPRICHTER: Nadja Desmet

Na een carrière van méér dan 10 jaar in de publieke sector (VVSG en Binnenlandse Zaken),
heb ik in 2016 socialemediaburo.be en in 2019 someflex.be opgericht.

“Het is mijn ambitie om iedereen en elke organisatie op sociale media te krijgen. 

Dit op een goede, authentieke en inspirerende manier!”


Ik word er heel blij van om dagelijks heel wat mensen te helpen met ons innovatief online aanbod opleidingen sociale media in SOMEFLEX!


Wil je meer weten of lezen, dat kan in dit blogbericht op mijn LinkedInprofiel.
Aarzel niet te connecteren!

VAST TEAM + FLEXIBEL TEAM
met contentcreators en freelancers

Wij zijn met een 10-tal medewerkers, zowel vaste als flexibele medewerkers die hun kennis en ervaring over sociale media delen in Someflex! 

Zowel voor de contentcreatie als voor de administratieve ondersteuning. 
Zo schakelen wij heel snel en leveren we continu updates!

Heb jij zin om mee te bouwen aan onze snel groeiende onderneming?
Wil je ons team versterken? Neem zeker contact met ons op!  🙌