Ontdek het Socialemediaburo.be Team

Ontdek ons team!

Hallo! Wij zijn Socialemediaburo.be, een vijfkoppig team dat elkaar perfect aanvult.

De mogelijkheden van sociale media zijn enorm, met ons team ondersteunen wij veel organisaties in hun professioneel gebruik op sociale media. De kansen die sociale media bieden worden immers vaak onderbenut!


Ons aanbod bestaat uit een uitgebreid gamma aan online trainingen, coaching, online media monitoring en workshops. Onze hoofddoelgroep zijn lokale besturen en de publieke sector, maar we ondersteunen ook (lokale) politici, gemotiveerde profit, en andere dienstverlenende organisaties.

Nadja Desmet

Nadja Desmet is de oprichtster van Socialemediaburo.be. Zij heeft méér dan 10 jaar ervaring met lokale besturen dankzij haar loopbaan bij de VVSG (Vereniging van Vlaamse steden en gemeenten) en de FOD Binnenlandse Zaken.


“Ik heb heel veel te danken aan de VVSG die me als werkgever heel veel kansen en vrijheden heeft gegeven”, aldus Nadja, “Het is mijn ambitie om iedereen en elke organisatie op sociale media te krijgen. Dit op een goede, authentieke en inspirerende manier!”


Wil je meer weten over Nadja. Dan kan je een gedetailleerd verloop lezen in dit blogbericht op haar LinkedInprofiel.

Bart Meese

Bart Meese is de beeldvoerder van Socialemediaburo.be. Hij studeerde journalistiek en digitale marketing. Hij gaat nooit op pad zonder camera en is altijd op zoek naar het juiste beeld of een interessant verhaal om te delen op sociale media. Bart geeft graag webinars waarin hij kijkers informeert en inspireert. Als marketeer volgt hij de mogelijkheden van adverteren op Facebook op de voet.


“Hallo, mijn naam is Bart Meese en als conversation manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor mensen op sociale media. Samen met de collega's bouw ik aan een sterk socialemediaburo.be. Een prangende vraag? Een leuk weetje of wil je mij verrassen met een kattengif? Eén adres: @BartMeese op Twitter, Instagram en Snapchat en YouTube”

Anissa Bougrea

 Anissa is een echte duizendpoot. Sinds kort werkt ze dagelijks vanuit Groningen, NL, en versterkt zo onze ‘online first’ aanpak. Je ontmoet haar online, via videochat, of ‘in real life’ tijdens één van onze evenementen.


“Hallo! Mijn naam is Anissa. Als journalist en social media researcher creëer ik content voor Socialemediaburo.be en onze Online Academie. Je kan bij mij terecht voor het analyseren en monitoren van de online media. Mijn hoofdfocus is daarnaast ons jaarlijks onderzoek naar het sociale mediagebruik van lokale besturen. Zit je met vragen over sociale media, ik beantwoord ze met plezier!”

Randy De Clercq

Als conversation manager voert Randy De Clercq de online conversatie voor Socialemediaburo.be. Je kan bij hem terecht met serieuze vragen maar ook voor een goede mop. In een vorig leven was Randy lokale journalist, zijn vlotte pen komt hier zeker van pas en als master in de politieke wetenschappen kent hij onze beleidsstructuren als de beste.


“Hoi, na tien jaar ervaring in de journalistiek heb ik er mijn missie van gemaakt om ook jou en jouw organisatie op de sociale media te helpen. Als online aanspreekpunt verwelkom ik je graag op onze eigen sociale mediakanalen. Mensen inspireren en begeleiden op de sociale media is mijn passie!”

Helene Vanderhaeghe

Helene Vanderhaeghe is geboren met een smartphone in de hand. Sociale media hebben geen geheimen voor haar. Als content manager maakt ze mee de content voor onze webpagina’s en online trainingen. Ook workshops vindt ze heel leuk om te geven, net als spreken voor een groep.


"Samen bouwen we verder aan ons uitgebreid aanbod: online trainingen, workshops, sociale media monitoring, webinars, strategie-sessies etc. en inspireren en helpen we jou en jouw organisatie groeien met de vele mogelijkheden van sociale media." 

Ontdek wat Socialemediaburo.be voor jou kan doen: