Hoera! Wij zijn verkozen tot West-Vlaams beloftevolle KMO van het jaar!
22 oktober 2018 
in Nieuws

Hoera! Wij zijn verkozen tot West-Vlaams beloftevolle KMO van het jaar!

Goed nieuws vanuit eigen huis. Deze week werden wij tijdens een wervelende show door Unizo verkozen tot meest beloftevolle West-Vlaamse KMO van het jaar! Deze titel mogen wij nu twee jaar met trots dragen.

“Sociale media is lang niet meer alleen een taak voor zij die de communicatieknoppen bedienen, maar het is een zaak van iedereen binnen de organisatie“, verdedigde oprichtster Nadja Desmet onze kandidatuur. “Om iedereen hier zo optimaal mogelijk bij te helpen zorgen wij voor tal van online opleidingen. In de voorbije twee jaar volgden medewerkers uit meer dan 1.000 organisaties (online) een opleiding sociale media.

De jury was lovend over Socialemediaburo.be. “Ze hebben een visie naar de toekomst toe, maar houden de beide voeten op de grond. Een gedreven bedrijf, maar ze weten wél waar ze willen landen. Allemaal zaken die de definitie van een beloftevolle KMO omschrijven”, zegt juryvoorzitter Georges Declerck.

Ook ons nieuw innovatief product Someflex, waarbij we de volledige organisatie via ‘snackable’ lessen de finesses van de sociale media willen bijbrengen, viel in de smaak.

Met het binnenhalen van deze West-Vlaamse titel, zijn we nu ook geselecteerd voor de nationale verkiezing van KMO belofte van het jaar. Die nationale laureaat wordt op 28 november in Oostende bekendgemaakt. Ook het publiek kan (gratis!) zijn stem uitbrengen voor de meest beloftevolle KMO van het jaar. Wil je op socialemediaburo.be stemmen? Klik dan hier om je stem online uit te brengen. Je kunt ook gratis een SMS sturen met de boodschap “UNIZO WVL2” naar 8686.
Stemmen kan tot 20/11 middernacht.

Herbeleef in onderstaand filmpje nog eens de uitreiking van de titel ‘Meest beloftevolle KMO van het jaar in West-Vlaanderen’ in het live-filmpje dat we op Facebook plaatsten.

En herbekijk hierbij nog eens het sfeerverslag dat Unizo maakte naar aanleiding van de uitreiking.

(Foto: KW.Be)

Over de schrijver