Vacature! Word jij onze nieuwe collega?
17 oktober 2017 

Vacature! Word jij onze nieuwe collega?

vacature

Ben je op zoek naar een leuke job in de sociale media sector? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou! We zoeken een collega die gepassioneerd en gebeten is door sociale media.

Je bent communicatief vaardig; zowel schriftelijk voor het schrijven van blogberichten en het maken van online trainingen, als mondeling voor het geven van presentaties, opleidingen en demonstraties. Een rijbewijs is dan ook een must aangezien je overal in Vlaanderen komt.

Je wilt ook bijleren over hoe je via sociale media monitoring kan luisteren wat er leeft op de online media, en je kan dit ook vertalen in goede zoekopdrachten. Al bekend met de tool OBI4wan?

Kunnen adverteren op Facebook is een pluspunt. Kun je dit nog niet, of ben je nog geen expert, maar ben je wel leergierig? Dan leren we jou het nog voor het eind van 2017!

Wat hebben wij jou te bieden?

Je wordt expert in alles wat met sociale media te maken heeft. Al onze online cursussen staan voor jou ter beschikking en mag je raadplegen. Kom alles te weten over Facebook, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter, online monitoring, het online politieke campagnevoeren, etc.

  • Teamwork: Je werkt voor vele opdrachten samen met je collega’s. Maar krijgt ook de kans zelf de leiding te nemen in bepaalde projecten.
  • Afwisseling:  Als startup zijn er veel mogelijkheden om naast je hoofdfunctie ook andere projecten te ondernemen. Content voor op de eigen website (foto, blogbericht, video), leren monitoren op sociale media, live webinars, etc. Reken maar dat je je zal kunnen uitleven!
  • Video montage: Met twee video-journalisten in ons team zijn er zeker mogelijkheden om te leren monteren. Of om je skills ruimte te geven en verder te ontwikkelen.
  • Flexibiliteit: We verwachten flexibiliteit bij jou, maar deze kun je ook terug verwachten bij jouw collega’s en werkgever. Ons kantoor is in Tielt, maar daarom verwachten we niet dat je elke dag fysiek op kantoor werkt.
  • Het nieuwe werken: Je komt terecht op een leuke werkplek in een jong en dynamisch team. Al bekend met het Pomodoro-principe? Even in de pauze op de trampoline springen? Of een dagje van thuis uit werken?

Solliciteer nu op onze vacature!

Ben jij de persoon die we zoeken? Solliciteer dan meteen door contact met ons op te nemen via sociale media. Wie weet ontmoeten wij jou tijdens de herfstvakantie voor een gesprek!

Like en volg je ons al op FacebookTwitter en Linkedin?

Hier vind je de vacature in video format:

Over de schrijver