Twitter test nieuwe camera-functie
28 februari 2019 
in Nieuws

Twitter test nieuwe camera-functie

1. Verwijder je binnenkort jouw geschiedenis op Facebook?

Facebook gaat het later dit jaar mogelijk maken om je interacties met apps en websites te wissen. Het is geen tool, maar een overzicht van alle apps en sites die je hebt gebruikt, aangeklikt en bezocht. Je gaat die ook kunnen verwijderen zodat Facebook geen informatie over je heeft via die sites en apps.

Hoe beheer je nu jouw apps?

Ga naar instellingen –> klik op apps en websites en geef hier aan welke apps en websites toegang krijgen tot jouw data.

2. LinkedIn helpt werkzoekenden salarissen te vergelijken

LinkedIn heeft zijn salaristool ‘LinkedIn Salary’ voorzien van een nieuwe functie. Die geeft een diepgaande salarisvergelijking tussen je huidige en eventuele toekomstige jobs. Volgens eigen onderzoek wil 70 procent van de LinkedIn-professionals informatie over het salaris hebben, alvorens te reageren op een vacature.

LinkedIn werkt aan LinkedIn Salary om het hier in België uit te rollen.

3. Twitter test nieuwe camera-functie

Twitter zou werken aan een fotobewerkingsfunctie die lijkt op die van Snapchat en de videoapp Periscope, genaamd News Camera. Deze nieuwe functie zou de gebruiker tekst en locaties laten toevoegen aan een foto, video of livestream. De tekst kan onderaan de afbeelding over een gekleurd vlak geplaatst worden.

Twitter test regelmatig nieuwe functies. Een test betekent niet altijd dat de functie daadwerkelijk gebruikt zal worden.

4. Instagram test optie om live video’s te voorzien van titels

Zo wil Instagram het gebruik van live video’s aanmoedigen en meer zichtbaar maken

Deze optie wordt momenteel uitgerold. We eindigen met nog een ander Instagram nieuwtje:

5. Selena Gomez is niet langer de populairste vrouw op Instagram

De meest populaire vrouw op Instagram is niet langer Selena Gomez. De popster met liefst 146,2 miljoen volgers, maar moet haar eerste plaats afstaan aan collega Ariana Grande.

🖤 @iheartradio

Een bericht gedeeld door Ariana Grande (@arianagrande) op

Wil je graag weten hoe je jouw Facebookprofiel veilig instelt? Wat de mogelijkheden zijn van Twitter? En hoe je kan groeien op Instagram? In Someflex, het online leerplatform met snackable videolessen sociale media, wordt alles hierover uitgelegd.

Over de schrijver