Deze 3 ziekenhuizen zijn actief op Instagram
12 februari 2019 

Deze 3 ziekenhuizen zijn actief op Instagram

Ook zorginstellingen vinden hun weg naar Instagram. Wij zochten en vonden 3 inspirerende voorbeelden:

1. AZ Groeninge

Dit algemeen ziekenhuis uit Kortrijk geeft zijn volgers een toffe blik achter de schermen en brengt regelmatig medewerkers op een originele manier in beeld op Instagram:

2. AZ Sint-Jan

Dit algemeen ziekenhuis uit Brugge is recent gestart met hun Instagram-account. Hierop nemen ze mensen mee voor een blik achter de schermen. Ze teasen op hun Instagram ook naar content op hun Facebookpagina. Mooi om te zien hoe content zo ‘verweven’ is:

3. AZ Delta

Dit ziekenhuis in Roeselare-Menen-Torhout is al sinds 2016 actief op Instagram en een voorbeeld voor veel andere zorginstellingen. Je krijgt een blik achter de schermen en iedereen binnen de organisatie komt aan bod. Van de algemeen directeur over medisch personeel tot onderhoudspersoneel. Neem hier zeker een kijkje!

Wil je net als bovenstaande organisaties meer inzetten op Instagram, maar het gebrek aan kennis en kunde houden je tegen? Op dinsdag 19/2 geeft Helene een online expertsessie: Instagram voor zakelijk gebruik. Hierin leer je wat de mogelijkheden van Instagram zijn, hoe je een bedrijfsprofiel aanmaakt, hoe je Stories maakt, hoe je jouw bereik en betrokkenheid vergroot en krijg je heel veel tips, tricks en inspiratie.

Over de schrijver