Updates uit sociale medialand: voortaan ook reageren met je pagina op LinkedIn
19 november 2018 

Updates uit sociale medialand: voortaan ook reageren met je pagina op LinkedIn

Tijd voor nieuwe updates uit sociale medialand!

Reageer binnenkort op zoekresultaten in Google

Google gaat nog wat ‘socialer’ worden, want binnenkort wordt het mogelijk om te gaan reageren op de zoekresultaten. In eerste instantie zal je kunnen reageren op sportresultaten. Deze nieuwe functie werd ontdekt, omdat in de recentste versie van Android er een knopje ‘jouw bijdrages’ werd toegevoegd.

Nieuw bij WhatsApp: vakantie-modus

Je kent het wel: je zit in tientallen (professionele) groepen op WhatsApp, waar je graag updates van ontvangt. Maar eenmaal op vakantie wil je niet continu gestoord worden door updates van WhatsApp-groepen. Daarom introduceert WhatsApp binnenkort een ‘vakantie-modus‘. Eén klik op de knop en je wordt niet langer gestoord door meldingen uit jouw WhatsApp-groepen.

Over WhatsApp-gesproken. Wil je WhatsApp inzetten voor zakelijk gebruik? Volg dan onze Online Masterclass!

Forse update voor LinkedIn-pagina’s

Goed nieuws voor pagina-eigenaars op LinkedIn. Voortaan kun je in naam van je pagina antwoorden op andere status-updates. Iets wat al langer kon op Facebook met pagina’s, trouwens. En voortaan kun je naast video en foto’s ook documenten, pdf’s en Powerpoint-presentaties delen. Zijn deze updates al toegevoegd aan jouw pagina?

Daarnaast werd de API ook gedeeld met onder meer Hootsuite en andere ‘third parties’, zodat voortaan ook via die weg met je pagina geantwoord kan worden.

Meer hierover in onderstaand filmpje.

Volg je activiteit op Instagram

Voortaan kun je via de app van Instagram zien hoe vaak jij actief was op Instagram. Hoe je dat doet? Tik bij je profiel bovenaan op de drie streepjes, ga vervolgens naar ‘je activiteit’.

  

ps. Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en gratis tips & tricks voor je sociale media? Schrijf je dan hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

Over de schrijver