Someflex sluit tv-contract met GoPlay en krijgt talkshow over sociale media
Nieuws
Nadja Desmet
Nieuws
04/01/2021
1 min
0

Someflex sluit tv-contract met GoPlay en krijgt talkshow over sociale media

04/01/2021
1 min
0

U lees het goed. Someflex heeft zopas een contract getekend met GoPlay en krijgt een late-night talkshow over sociale media. De deal hing al een tijdje in de lucht maar de laatste essentiële krabbels zijn zopas gezet. Hier lees je alles over de belangrijkste details.

Als je aan Someflex denkt, denk je automatisch aan sociale media. Lang hoef je dus niet na te denken over de insteek van de talkshow. En de ideale host? Dat kan natuurlijk niemand anders zijn dan de straffe madam die jou wekelijks op de hoogte houdt van het laatste nieuws over sociale media. Ik heb het natuurlijk over niemand minder dan over onze eigenste Nadja.

BLIJ DAT DE ONDERHANDELINGEN ACHTER DE RUG ZIJN”

De voorbije maanden is er hevig over en weer gecommuniceerd met de bevoegde mensen van GoPlay. De onderhandelingen zaten een tijdje in het slop maar we zijn blij dat we toch tot een akkoord zijn gekomen, zegt Nadja Desmet CEO van Socialemediaburo.be en Someflex. “Het idee voor een eigen talkshow over sociale media lag al een tijdje op tafel. Om dan te horen dat er effectief geïnteresseerden zijn om dit format kracht bij te zetten, dat doet deugd. Ik ben blij dat de onderhandelingen achter de rug zijn, en we ons nu volop kunnen smijten op de uitwerking van het programma.

“#SOCIALKOTCAST MAAR DAN LIVE OP GOPLAY”

Je zal het kunnen vergelijken met de #SocialKotCast die we maken met leden uit de Someflex-Community om te praten over hun ervaringen, inspiratiebronnen en tips omtrent sociale media. De naam van de talkshow zal dus dezelfde blijven, om de eigenheid van het format te behouden, zegt Nadja: “Voor mij was het belangrijk om de branding van de #SocialKotCast te behouden. Ik kijk ernaar uit om straks BV’s aan de tand te voelen over hun sociale media-ervaringen en tips. Het idee blijft hetzelfde: anderen inspireren en motiveren om met sociale media aan de slag te gaan.”

En er is nog meer goed nieuws. De opnamedagen zijn al bekend, en jij kan er (corona proof) bij zijn. De eerste opnames vinden plaats op 6,7 en 8 juli, op een voorlopig nog geheime locatie. Wil jij er nu dolgraag bij zijn? Schrijf je dan hier in.

Reacties
Categorieën