SOMEFLEX IN HET NIEUWS!

Je zag het misschien wel passeren in Het Laatste Nieuws, Het Nieuwsblad of De Krant van West-Vlaanderen. Ons online leerplatform Someflex verscheen meerdere keren in de pers! Dat omdat wij bij Socialemediaburo.be ons best doen om lokale handelaars een duwtje in de rug te geven op vlak van sociale media. Zeker in tijden als nu, waar zij het meer dan nodig hebben om online aanwezig te zijn én te scoren.

Zo verschenen we onder andere in Het Nieuwsblad:

 

 

En stonden wij ook op de website van Het Laatste Nieuws:

 

 

 

Zoals je hier al kan lezen gingen wij bij Socialemediaburo.be op zoek naar een manier om handelaars extra te helpen met hun online zichtbaarheid en aanwezigheid. Je eigen online loket hebben en aanwezig zijn op dat online dorpsplein is van cruciaal belang. Zeker in deze tijden waarin zo goed als alles online gebeurt, kan je niet meer achterblijven. Bij handelaars is het besef gegroeid dat sociale media niet alleen als marketingtool kan gebruikt worden, maar ook als verkoopstool.

“Meer dan ooit is het nu duidelijk hoe belangrijk het is om in te zetten op je online kanalen, want daar blijft alles draaien, zelfs als iedereen in zijn kot blijft. Bij handelaars is het besef gegroeid dat sociale media niet alleen als marketingtool zou moeten kunnen gebruikt worden, maar ook als verkoopstool. Steeds meer Facebookpagina’s hebben geïntegreerde webshops en we zien zelfs dat handelaars Facebook Live ontdekken. Een kledingzaak die al langer klant is bij ons heeft live een modeshow gestreamd met kortingen voor wie tijdens de live een aankoop deed. Voor corona was zoiets ongezien”, zegt Nadja in het artikel.

Met onze online opleidingen over sociale media wilden wij ook hen dat extra duwtje geven. Net daarom lanceerden wij een nieuwe groepsformule aan een voordeliger tarief. Zodat veel handelaars samen kunnen bijleren. Als handelaars zich verenigen, kunnen ze een jaar lang bijleren voor amper vijf euro per maand per persoon. Zo willen we helpen aan de heropstart van de sector en iedereen de kans geven online verder te blijven draaien, ook als het fysiek niet mogelijk is.

Lees hier het volledige interview op HLN.be en hier op het Nieuwsblad.

Er verscheen ook een artikel in De Krant van West-Vlaanderen!

 

Over de schrijver