Socialemediaburo.be groeit en zoekt groeifinanciering via (particuliere) investeerders met de WinWin-lening
05 december 2018 
in Nieuws

Socialemediaburo.be groeit en zoekt groeifinanciering via (particuliere) investeerders met de WinWin-lening

Socialemediaburo.be heeft ambitieuze plannen voor 2019! We bestaan ruim 2 jaar en gaven ondertussen aan meer dan 1.000 organisaties en bedrijven sociale media opleiding. En dit vaak online via online training en webinars. Dit innovatieve karakter van kennisoverdracht is ook Unizo niet ontgaan want in november werden we door Unizo verkozen tot beloftevolle KMO van West-Vlaanderen. Hoera! 🎉

“We zijn op 2 jaar tijd uitgegroeid tot marktleider in het geven van online trainingen in sociale media. We willen verder werken aan dit positief verhaal en zijn daarom op zoek naar groeifinanciering ism particuliere investeerders en WinWinner

Maar we willen het daarbij niet houden. Wij willen volgend jaar stevig doorgroeien, onder meer met ons gloednieuw platform Someflex.

Met Someflex willen we het algemene kennisniveau sociale media en daardoor ook de online impact, uitstraling en de online dienstverlening van organisaties helpen verbeteren. Iedereen mee met sociale media! Dat is onze ambitie! 

Wil je gunstig investeren in een groeiende Belgische onderneming? Ontdek onze campagne op WinWinner.

Someflex?
De bibliotheek vol snackable videolessen over alle sociale media kanalen en het maken van creatieve content!  Zo kan je altijd en overal online sociale media bijleren. Zo leert iedereen sociale media kennen en (professioneel) benutten zonder lange en dure opleidingen te volgen!

Someflex dat zijn snackable online lessen van maximum 3 minuten, waarbij je medewerkers altijd en overal sociale media kunnen bijleren, zodat:

  • Je de verschillende sociale mediamogelijkheden maximaal kunt benutten voor je communicatie,
    dienstverlening, community, online reputatie, werven en rekrutering.
  • Je medewerkers als ambassadeurs kan inschakelen op sociale media.
  • Je bereik en vertrouwen op sociale media kunt verhogen.
  • Je professioneel gebruik van sociale media toeneemt!
  • Samen content kunt maken voor jouw sociale media kanalen.

 

Duwtje in de rug

Om onze groeiambitie kracht bij te zitten, willen we graag investeren in méér capaciteit voor het maken van de beste videolessen en nog meer expertise aantrekken voor marketing en sales (via een aanwerving en externe consultants). Bijkomend zullen we ook de Startlening+ aanvragen. Voor dit alles heeft Socialemediaburo.be meer financiële slagkracht nodig.

Voor dat extra financiële duwtje in de rug doen we beroep op WinWinner, een platform dat (particuliere) investeerders en KMO’s bij elkaar wil brengen via de formule van de WinWin-lening. Als je meer informatie wenst over ons bedrijf of ons wilt helpen met onze investeringsbehoefte, kan je terecht op de website van WinWinner of meteen doorklikken naar onze account.

Geloof je in ons project en wil je ons helpen groeien? We zijn op zoek naar €50.000 via WinWinner.

Fiscaal interessant

Het systeem van de WinWin-lening geeft niet alleen Socialemediaburo.be vleugels, voor de investeerder is het ook een fiscaal bijzonder interessant systeem. Voor meer informatie over de WinWin-lening kun je terecht op deze pagina van WinWinner.

Brengen je spaarcenten niets op op de bank? Investeer je liever in de Vlaamse economie? Bekijk onze financieringscampagne op WinWinner.

Heb je technische vragen over de WinWin-lening? Wil je ons dossier inkijken? Aarzel niet om WinWinner te contacteren.

Wil je ons verhaal horen of ons helpen? Heel fijn! Aarzel niet ons te contacteren!

 

We zijn op zoek naar 50.000€. De eerste particuliere investeerders hebben zich al gemeld, super! Na 1 maand tijd is 50% van onze financieringsbehoefte voldaan.

Hierbij vind je een simulatie voor het totaal bedrag van 50.000€. Laat een simulatie maken via WinWinner als je benieuwd bent wat het voor jou oplevert.

 

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact op met WinWinner, ze helpen je heel graag met meer info en een simulatie. 

 

Over de schrijver