Herbeleef het Gentse Lichtfestival op Instagram met #lichtfestival
04 februari 2018 

Herbeleef het Gentse Lichtfestival op Instagram met #lichtfestival

Kun je niet naar het Lichtfestival gaan dit weekend in Gent? Geen probleem, sociale media helpt je uit de nood! De hashtag #lichtfestival op Instagram ontploft dit weekend bijna. Duizenden, zelfs tienduizenden foto’s en video’s uit Gent overspoelen de sociale media. Zo kun je, ook al ben je helemaal niet in Gent  geweest dit weekend, zonder problemen genieten van het lichtfestival. Alsof je er zelf bij zou zijn!

Het is een perfect voorbeeld van zogenaamd ‘user-generated-content’. Zo zorgen we dit weekend allemaal samen voor een mooi fotografisch verslag van het Lichtfestival in Gent.

Benieuwd naar het resultaat? Bezoek gewoon https://www.instagram.com/explore/tags/lichtfestival en geniet van al het moois dat Gent dit weekend te beiden heeft.

En het leuke is: sinds kort kun je gewoon hashtags gaan volgen op Instagram. Zo zie je continu de foto’s die met de hashtag #lichtfestival worden gestuurd gewoon in je tijdlijn verschijnen. Ook als er in een andere stad dan in Gent een #lichtfestival wordt georganiseerd! Nog dit: het volgen van hashtags kan alleen met de smartphone-app.

Over de schrijver