Gezocht: enthousiaste Content Creator
09 december 2020 

Gezocht: enthousiaste Content Creator

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Content Creator die ons kan helpen met de groei van onze onderneming. Ben jij gebeten door sociale media? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken!

WIE ZOEKEN WE?

Wij zoeken een content creator voor ons online leerplatform Someflex!

Je bent een creatieve geest die graag online te werk gaat. Je houdt ervan om leuke video’s op te nemen en te monteren. Zelf ben je ook niet bang om zelfzeker voor de camera te staan. Je bent een communicatieve duizendpoot: je kan wervend schrijven in perfect Nederlands en je bent ook mondeling sterk in het geven van presentaties en opleidingen.

Je bent gebeten door sociale media en je houdt ervan om op de hoogte te blijven van de nieuwste features en trends. Je bent nieuwsgierig en zoekt graag naar nieuwe mogelijkheden. Wat je zelf bijleert geef je ook graag door aan anderen. Je helpt onze klanten door het geven van opleidingen, tips, inspiratie en antwoorden op hun vragen. Daarnaast werk je graag gestructureerd en hou je ervan de puntjes op de i te zetten.

Herken jij jezelf in deze beschrijving? Dan heb jij misschien wel zin om mee te bouwen aan de groei van ons bedrijf. De online shift gaat ongelofelijk hard en dat biedt veel mogelijkheden, voor ons én onze klanten.

TAKENPAKKET

Wij bieden jou een gevarieerd takenpakket, gebaseerd op jouw sterktes en passies! Heb je ervaring met de volgende taken, dan is dit zeker een troef. Is dit niet het geval, maar ben je leergierig en gemotiveerd? Laat je dan zeker niet afschrikken.

 • Content creatie, voor op alle sociale media kanalen en voor ons online leerplatform

 • Video skills (opnemen, monteren, ondertitelen,…)

 • Videolessen voor op ons leerplatform Someflex

 • (Online) opleidingen, workshops, coachings,… geven aan klanten

 • Google (SEO, SEA, data-analyse)

 • Kennis over marketing (funnels, digital marketing, growth experimenten, marketing automation)

 • Meer geavanceerde knowhow over sociale media (bv shops opzetten, live streams organiseren, advertising…)

 • Klantgericht, helpen van klanten met vragen over sociale media

 • Voeling met zowel de publieke als private sector

Skills, goesting en DNA zijn voor ons belangrijker dan je behaalde diploma.
We zoeken een echte doener die er volledig wilt voor gaan!

WAT HEBBEN WIJ JOU TE BIEDEN?

Ons DNA staat voor: positief, gedreven, continu bijleren, klantgericht en enthousiast. Spreekt dit jou aan?
We bieden jou in de eerste plaats een leuke werkplek, veel kansen, ook om jezelf te ontwikkelen.

 • Teamwork: Je werkt voor veel opdrachten samen met je collega’s. Maar krijgt ook de kans zelf de leiding te nemen in bepaalde projecten.

 • Afwisseling: Als startup zijn er veel mogelijkheden om naast je hoofdfunctie ook andere projecten te ondernemen. Content voor op de eigen website (foto, blogbericht, video), voor ons leerplatform, live webinars geven etc. Reken maar dat je je zal kunnen uitleven!

 • Flexibiliteit: We verwachten flexibiliteit bij jou, maar deze kun je ook terug verwachten bij jouw collega’s en werkgever. Ons kantoor is in Tielt, maar daarom verwachten we niet dat je elke dag fysiek op kantoor werkt.

 • Het nieuwe werken: Je komt terecht op een leuke werkplek in een jong en dynamisch team. Af en toe een dagje van thuis uit werken was al ingeburgerd voor de corona-pandemie.

 • Open-minded: Met een open geest beleef je meer. Hier krijg je de ruimte om je eigen ding te doen, verder te ontplooien en te groeien in je job.

SOLLICITEER NU!

Hoe kan je solliciteren?

Bezorg je ons:

 • Je CV

 • Een creatieve video waarin je vertelt/toont welke skills je hebt (of wilt bijleren) én waarom jij gemotiveerd bent voor deze job.

Deze kan je doorsturen naar onze sociale mediakanalen of naar nadja@socialemediaburo.be.

Laat nog in 2020 iets van jou horen en wie weet gaan we in 2021 fijn samenwerken!
Op 7 en 8 januari vinden de gesprekken plaats (bij ons op kantoor of online).

Benieuwd wie we zijn en wat we doen? Ontdek het hier.

Over de schrijver