ONLINE LEREN OVER SOCIALE MEDIA IN 2021? DAT DOE JE ZO!
12 januari 2021 
in corona

ONLINE LEREN OVER SOCIALE MEDIA IN 2021? DAT DOE JE ZO!

ONLINE LEREN OVER SOCIALE MEDIA IN 2021? DAT DOE JE ZO!

Wil je zelf grote stappen vooruit zetten op gebied van sociale media? Wil je meer bereik op je Facebookpagina, meer betrokkenheid op je Instagram profiel of meer views met jouw video’s? 

Door COVID-19 werd het op korte tijd zeer duidelijk hoe belangrijk sociale media zijn. In tijden van lockdown en quarantaine konden we enkel nog online verder. Handelaars gingen massaal verder verkopen via Messenger en online webshops en met z’n allen ontdekten we de voordelen van Facebook live sessies, video vergaderingen en online groepen. Met sociale media kan je niet enkel je doelgroep bereiken, je kan ook door middel van creatieve content en online advertising je eigen merk in de kijker zetten en nieuwe klanten aanspreken. 

Hoe leer ik over sociale media?

Inzetten op sociale media is niet altijd even makkelijk. Alles verandert non-stop en de ene update volgt al snel de andere op. Mee zijn met alle trends en kort op de bal spelen is belangrijk, maar vaak heb je de kennis, skills of tijd niet om alles op te volgen en bij te leren. 

Gelukkig is er Someflex! Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste sociale media trends, kan je 24/7 bijleren waar en wanneer je wilt, krijg je antwoord op al je vragen en toegang tot extra opleidingen en webinars. Leer online bij, waar en wanneer jij wilt, en word een koploper in sociale media! 

Hoe? Met Someflex ben je altijd mee met sociale media en scoor je beter online.

Vraag je je af of Someflex wel iets voor jou is? Dat is het zeker en vast. En wel om deze 5 redenen:

1. ALLE SOCIALE MEDIAKANALEN KOMEN AAN BOD

Facebook, LinkedIn, Instagram, WhatsApp, Twitter, Pinterest, Messenger, TikTok enzovoort… alle populaire sociale mediakanalen zitten in Someflex. Je leert welke doelgroep op welk kanaal zit, hoe elk kanaal werkt en je krijgt handige tips en tricks om nog meer uit de kanalen te halen. Zowel basis als gevorderde lessen komen aan bod! Zo kan iedereen bijleren op zijn/haar maat. 💪

Someflex bevat ook handige tools en gratis apps waarmee je zelf creatieve content kan maken. Zo wordt het maken van leuke content een fluitje van een cent!💪

Een online inspiratie-content-kalender staat voor je klaar, met 365 dagen content-inspiratie, voorbeelden en inhakers op toptopicals.

“We halen veel inspiratie uit hun 365 contentkalender voor onze dagelijkse posts. Facebook en Instagram zorgen voor meer verkoop en meer klanten in de winkel.” — Patricia Vandenbroucke, Weekendmode

 

👉 Ontdek het online jaartraject sociale media 2021, met interessante extra’s voor wie inschrijft in januari 2021!  👈

 

2. NIEUWIGHEDEN? DE LESSEN BLIJVEN UP-TO-DATE!

Sociale media veranderen continu. Updates zorgen voor nieuwe features en mogelijkheden. Dit geeft stress omdat je snel achterop hinkt.

Met Someflex blijf je voortdurend up-to-date. Iets gelezen over een nieuwe feature op Facebook? In Someflex leer je hoe dit werkt. 💪

Elke maand krijgen Someflexers toegang tot online expertsessies met experten van wie ze heel veel kunnen bijleren.

“Ik vind het geweldig dat er altijd nieuwe dingen worden toegevoegd aan Someflex. Dagelijks sociale media bijleren, feedback en inspiratie krijgen zonder mij te verplaatsen, ik ben fan!” — Siska Cardoen, Optiek Cardoen

3. ANTWOORDEN OP ALLE VRAGEN!

Vragen? Google biedt geen actueel antwoord meer want alles verandert ongelofelijk rap. De info en tutorials zijn snel verouderd, je weet niet of de info die je vindt nog actueel is.

Bij ons is antwoord op alle vragen inclusief! 

Er is een community om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen aan onze experten en de andere e-cursisten. Someflex is dus ook support-as-a-service!

“Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.”
— Dominique Vanbergen, Communicatie design bureau Comkommer

4. BEPERKTE TIJDSINVESTERING

Uiteraard weten we dat jouw tijd beperkt is. Daarom kiezen wij voor snackable videolessen van maximum 3 minuten per les. Wil je bijvoorbeeld vlug leren hoe je een post inplant op Instagram? In 3 minuten ben je volledig mee! Heb je 10 minuten? Dan kan je 3 lessen na elkaar leren en zo nog meer stappen vooruit zetten! 💪
Als je 1 jaar lang gaat micro-leren, dan zal je heel veel bijgeleerd hebben!

“Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s and don’ts en een karrevracht aan eerstelijnservaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Topservice, topinhoud en topervaringen!”
— Geert Snoeckx, Evenementenloket Gemeente Kasterlee

 

👉 Ontdek het online jaartraject sociale media 2021, met interessante extra’s voor wie inschrijft in januari 2021!  👈

 

5. WAAR EN WANNEER JIJ DIT WIL

Geen stress met het inplannen: Someflex is een online platform, dus je leert waar en wanneer je wil en op je eigen tempo. Geen files, geen verplaatsing, geen tijdsverlies…Alle lessen staan beschikbaar voor jou.

“Continu leren en bijsturen is nodig, maar voor een uitgebreide opleiding heb ik jammer genoeg geen tijd. Net daarin ligt de sterkte van Someflex. Dankzij de korte videolessen kan ik filteren op de informatie die voor mijn organisatie van belang is en bijleren op een moment dat mij past. Met de handige tips en tricks kon ik niet alleen ons sociale mediabeleid, maar de hele interne en externe communicatie een flinke boost geven!”  — Liesbeth Merckx, Beleidsmedewerker kwaliteitszorg en communicatie, AZ Oudenaarde

EÉN REFLEX: SOMEFLEX!

De bibliotheek vol snackable videolessen over alle sociale mediakanalen en het maken van creatieve content.  Ook als je met meerdere collega’s wenst bij te leren, zijn de groepsformules heel interessant! Zo leert iedereen sociale media kennen en (professioneel) benutten zonder lange en dure opleidingen te volgen!

Someflex? Dat zijn snackable online lessen van maximum 3 minuten, waarbij alle geïnteresseerde medewerkers altijd en overal sociale media kunnen bijleren, voor dezelfde prijs, zodat:

  • Je de verschillende sociale mediamogelijkheden maximaal kunt benutten voor je communicatie, dienstverlening, community, online reputatie, werven en rekrutering.

  • Je medewerkers als ambassadeurs kan inschakelen op sociale media.

  • Je bereik en vertrouwen op sociale media kunt verhogen.

  • Je professioneel gebruik van sociale media toeneemt!

  • Samen content kunt maken voor jouw sociale media kanalen.

HOE ERAAN BEGINNEN? HEEL EENVOUDIG!

👉 Ontdek het online jaartraject sociale media 2021, met interessante extra’s voor wie inschrijft in januari 2021!  👈

Geniet bovendien van de vele gratis extra’s die ervoor zorgen dat jij heel snel de volgende stap(pen) kunt zetten met jouw sociale media en een koploper wordt op sociale media!

Nu het nieuwe jaar is begonnen.. kriebelt het misschien om ook jouw sociale media skills het komende jaar te BOOSTEN?

👉 Ontdek het online jaartraject sociale media 2021, met interessante extra’s voor wie inschrijft in januari 2021!  👈

 

Welkom in de club!

 

Hoe leer ik bij over sociale media?
Over de schrijver