Binnenkort vingerafdrukbeveiliging op WhatsApp
WhatsApp
Nadja Desmet
WhatsApp
01/17/2019
1 min
0

Binnenkort vingerafdrukbeveiliging op WhatsApp

01/17/2019
1 min
0

Tijd voor nieuwe WhatsApp-updates: 

1. WhatsApp gaat vingerafdrukbeveiliging introduceren

WhatsApp gaat een update uitbrengen voor haar beveiliging. In de 2.19.3 versie gaat de app waarschijnlijk vingerafdrukbeveiliging toevoegen voor de gehele app. Wanneer deze functie wordt toegevoegd is nog niet bekend.

Via het Google Play Beta programma maakte WhatsApp bekend dat ze testers zoeken voor deze beveiligingsupdate. Wanneer de gebruiker deze functie gebruikt, moet om de app in te komen een vingerafdruk getoond worden aan een sensor. Deze functie wordt op veel iPhones gebruikt om in te loggen.

2. Bruggeling opent nachtwinkel … via WhatsApp

Wie in Brugge woont en zin heeft in drank of een ‘midnight snack’ hoeft gewoon een bericht via WhatsApp te versturen en ze komen je bestelde product aan huis leveren. Handig toch? Lees er hier alles over.

3. Whatsapp-spreekuur met politici?

In Nederland wordt dit al vaal gedaan. Zo kun je als burger via WhatsApp in gesprek gaan met de burgemeester of schepenen, wethouders in Nederland. Dit is een heel laagdrempelige manier om communicatie tussen burgers en beleid te stimuleren.

In de gemeente Rijswijk kon de inwoner deze week het gesprek aangaan met wethouder Marloes Borsboom.

Voila, je bent terug WhatsApp-to-date!

Wil je graag weten hoe WhatsApp werkt en wat de mogelijkheden hiervan zijn voor jouw organisatie? In Someflex, het online platform met Snackable videolessen sociale media, wordt alles hierover uitgelegd.

Reacties
Categorieën