Betaal je binnenkort voor WhatsApp?
10 augustus 2018 

Betaal je binnenkort voor WhatsApp?

Deze week gebeurden er heel wat updates in WhatsApp-land. Ik deel ze graag met jou in dit blogbericht:

1. WhatsApp for business wordt betalend

WhatsApp for business, de zakelijke variant van WhatsApp wordt betalend voor bedrijven en organisaties. Deze App is tot op vandaag gratis te gebruiken maar hier komt dus verandering in. Bedrijven en organisaties moeten nu 5 tot 9 dollarcent betalen per bericht dat ze versturen naar hun klanten. Zo wil WhatsApp vermijden dat bedrijven zomaar lukraak berichten sturen naar hun klanten en willen ze ook een sterk business model opbouwen  Reageer je als bedrijf op een bericht van een klant dan is dit de eerste 24 uur gratis. Meer informatie hierover lees je hier.

2. Picture-in-picture modus in WhatsApp 

WhatsApp werkt aan een nieuwe en handige functie, picture-in-picture. Met deze functie kun je YouTube- en Instagram-video’s verkleind weergeven in de messenger. Deze functie is al voor iOS beschikbaar en nu dus ook onderweg naar Android.

WhatsApp wil helemaal niet dat je WhatsApp verlaat en werkt nu dus aan de mogelijkheid om deze video’s in picture-in-picture weer te geven. Het filmpje wordt dus verkleind weergegeven in WhatsApp.

(Bron: androidworld.nl)

3. WhatsApp-diploma voor senioren

DIG050 in Hoogezand (NL) organiseerde een workshop ‘WhatsApp voor senioren’ en daar werden de eerste ‘diploma’s WhatsApp’ uitgereikt. Heel leuk om te zien hoe oudere generaties ook met WhatsApp leren werken. 👊

Bron: DIGO50

4. 15 hacks om nog meer uit WhatsApp te halen

HLN.be publiceerde deze week een artikel met 15 hacks waarmee jij nog meer uit WhatsApp haalt. We delen dit artikel graag met jou 👊

Welke hack ga jij gebruiken? 🤔

 

Voilà, je bent volledig terug WhatsApp-to-date. Tot de volgende 👊

Over de schrijver