WhatsAppberichten verwijderen? Dit kan maar een beperkte tijd!
19 oktober 2018 

WhatsAppberichten verwijderen? Dit kan maar een beperkte tijd!

Tijd voor nieuwe WhatsApp-updates met een aantal praktische tips en tricks over WhatsApp.

Bekijk alle media, links en documenten van een chat

In elk chatgesprek kun je snel een overzicht krijgen van alle gedeelde content, zodat je niet oneindig door jouw chats hoeft te scrollen om bijvoorbeeld een foto terug te vinden. Dit overzicht is eenvoudig te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is een chat openen, op de naam van je chatpartner of de groep bovenaan het scherm te tikken en te kiezen voor Media, Links en Docs. (Meer informatie hierover lees je hier)

Berichten verwijderen in WhatsApp?

Hoe verwijder je berichten in WhatsApp? Klik op het bericht om het verzenden van het bericht ongedaan te maken of het bericht te verwijderen. Hou er wel rekening mee dat hier een tijdslimiet op staat. Bij WhatsApp is dit 13 uur, 8 minuten en 16 seconden, daarna kan je geen berichten meer uit de chat wissen. Ook Facebook Messenger lanceert binnenkort een gelijkaardige functie.

Hier lees je er meer over.

WhatsApp for business heel populair (in Nederland)

Tien maanden na de lancering van WhatsApp for Business wordt de dienst al door 21 procent van de Nederlandse bedrijven gebruikt om met klanten te communiceren. Dat blijkt uit onderzoek van de maker voor zakelijke contactsoftware PeterConnects.

WhatsApp for business is de zakelijke variant van WhatsApp en biedt gebruikers heel wat professionele mogelijkheden. Zo kan je als bedrijf een ‘bedrijfsprofiel’ aanmaken, standaard en automatische antwoorden instellen en krijg je inzicht in statistieken. Voor hier in België zijn er (nog) geen concrete cijfers voor handen.

Wil je zelf leren hoe je WhatsApp inzet voor zakelijke doeleinden? Wij kunnen je helpen met onze online masterclass: WhatsApp voor zakelijke gebruik!

Voilà, je bent terug WhatsApp-to date!

Meer weten over WhatsApp?

Op 22/11 om 11 uur geeft Bart een online masterclass:  ‘WhatsApp voor zakelijk gebruik.’ Hierin leer je:

  • Wat is WhatsApp en hoe werkt het?
  • Wat is WhatsApp for business, hoe werkt het en wat kan jij ermee?
  • Van zendlijsten tot groepen, wat zijn alle mogelijkheden?
  • Heel veel voorbeelden en concrete cases van organisaties die WhatsApp reeds inzetten voor zakelijk gebruik

Meer informatie over deze masterclass vind je hier

Over de schrijver