Wat kan ik dagelijks posten op mijn sociale mediakanalen?
Someflex
Nadja Desmet
Someflex
07/16/2019
0 min
0

Wat kan ik dagelijks posten op mijn sociale mediakanalen?

07/16/2019
0 min
0

Wat kan ik dagelijks posten op mijn sociale mediakanalen? Is deze vraag herkenbaar? Het is alleszins iets wat we regelmatig van onze klanten te horen krijgen. Met deze vraag zijn we aan de slag gegaan. De nood aan content-inspiratie is groot. Daarom ontwikkelden we een hands-on contentkalender. Hiermee krijg je dagelijks – 365 dagen lang – inspiratie over wat je kan posten op sociale media.

Ontdek hier hoe onze contentkalender werkt en opgebouwd is:

Deze contentkalender zit in Someflex, het online leerplatform sociale media. Aan de hand van snackable videolessen leer jij sociale media bij waar en wanneer jij dit wilt.

Kennis maken met dit online leerplatform?

Klik op het Someflex-logo om een gratis demo aan te vragen. 

Reacties
Categorieën