Ontdek dé nieuwe manier van sociale media leren!
02 oktober 2019 

Ontdek dé nieuwe manier van sociale media leren!

Ontdek de leukste en snelste manier van sociale media bijleren: Sociale media opleiding as-a-service.

Someflex, dit is een online leerplatform met snackable videolessen over sociale media en het maken van creatieve content met gratis apps.

Someflex werkt met een abonnementssysteem.

Je betaalt 1 bedrag per maand en alle geïnteresseerde medewerkers in jouw organisatie hebben toegang tot dit platform.
Someflex breidt net als sociale media continu uit en krijgt continu updates.

Gedaan met keuzestress, want:

1. Alle populaire sociale mediakanalen komen aan bod

Facebook, LinkedIn, Instagram, WhatsApp, Twitter, Pinterest, Messenger, enzovoort… alle populaire sociale mediakanalen zitten in Someflex. Je leert welke doelgroep op welk kanaal zit, hoe elk kanaal werkt en je krijgt handige tips en tricks om nog meer uit de kanalen te halen.💪

Someflex bevat ook handige tools en gratis apps waarmee je zelf creatieve content kan maken. Zo wordt het maken van content een fluitje van een cent!💪
Een online inspiratie-content-kalender staat voor je klaar, met 365 dagen content-inspiratie, voorbeelden en inhakers op toptopicals.

Ons credo hierbij is ‘Iedereen mee op sociale media’.

2. Nieuwigheden? De lessen blijven up-to-date!

Sociale media veranderen continu. Updates zorgen voor nieuwe features en mogelijkheden. Dit geeft stress omdat je snel achterop hinkt.
Met Someflex blijf je voortdurend up-to-date. Iets gelezen over een nieuwe feature op Facebook? In Someflex leer je hoe dit werkt. 💪

Elke maand krijgen Someflexers toegang tot heel veel webinars waarbij ze heel veel kunnen bijleren.

3. Support voor alle vragen!

Vragen? Google biedt geen actueel antwoord meer want het verandert zo rap. De info en tutorials zijn snel verouderd, je weet niet of de info die je vindt nog actueel is.
Na het volgen van een klassieke training sociale media, kan je de trainer nadien niet blijven vragen stellen, nochtans zijn die er en komen die naarmate je meer met sociale media aan de slag gaat.
Nieuw: bij ons is support voor alle vragen inclusief! 

Er is ook een community om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen. Dat is dus ook support-as-a-service!

4. Beperkte tijdsinvestering

Uiteraard weten we dat de tijd van mensen beperkt is. Daarom kozen we voor snackable videolessen van maximum 3 minuten per les. Snackable, omdat elke les niet meer dan 3 minuten duurt. Op die manier wordt plannen van online lessen heel simpel.  Wil je bijvoorbeeld vlug bijleren hoe je een post inplant op Instagram, een preview krijgt van de tijdslijn als je berichten inplant.. horizontale of verticale video’s voor sociale media? In 3 minuten ben je volledig mee. Heb je 10 minuten? Dan kan je 3 lessen leren! 💪

5. Waar en wanneer jij dit wil

Geen stress met het inplannen  Someflex is een online platform, dus je leert waar en wanneer je dit wil, op je eigen tempo.

Meer fan van de klassieke manier van sociale media leren?
Wij geloven sterk in de kracht van ‘flipped learning’, waar je online leert en via live contactmomenten (online of offline) meer kan inzoomen op het geleerde.  Dit is het omgekeerde van het traditionele model, waarin de eerste kennismaking met de leerstof tijdens de contacturen gebeurt en de verwerking achteraf plaatsvindt. 
Geen files, geen verplaatsing, geen tijdsverlies… waar en wanneer jij wil. Online, in combinatie met een workshop in jouw organisatie! Check onze bundels op maat! 

Kennismaken? Maak een account en leer 7 dagen gratis bij!
Ontdek zo zelf of Someflex iets voor jou of jouw organisatie kan zijn 💪

Over de schrijver