Ontdek hier alles wat je moet weten over chatbots & AI!
05 augustus 2019 

Ontdek hier alles wat je moet weten over chatbots & AI!

Chatbots en artificiële intelligentie; iedereen heeft er wel eens van gehoord, maar wat is het precies? Speciaal voor professionals die te maken hebben met artificial intelligence of werken met chatbots hebben wij samen met de mensen van OBI4wan deze Chatbot & AI Glossary ontwikkeld. Leesvoer voor iedereen die meer wil weten over de wondere wereld van AI.

Artificial intelligence (AI) is overal om ons heen

Artificiële intelligentie (AI) is overal om ons heen. Denk aan je dagelijkse gesprekken met Google Home of de vriendelijke chatbot die je helpt bij een bestelling of vraag. AI is volop in ontwikkeling en de nieuwste technologieën helpen organisaties om vooruit te gaan en te vernieuwen. Wist je bijvoorbeeld dat chatbots als virtuele medewerkers een waardevolle aanvulling kunnen zijn van een webcare team? En dat je artificiële intelligentie ook kunt gebruiken voor marketing- en sales doeleinden?

OBI4wan Chatbot & AI Glossary

Ondanks dat we in ons dagelijks leven te maken hebben met artificiële intelligentie, is de betekenis van sommige AI termen en uitdrukkingen niet altijd duidelijk. Speciaal voor professionals die te maken hebben met artificiële intelligentie of werken met chatbots hebben wij daarom een handige Chatbot & AI Glossary ontwikkeld. In deze uitgebreide woordenlijst leggen we de basisprincipes van kunstmatige intelligentie uit. De glossary is zorgvuldig samengesteld door de AI-experts van OBI4wan.

Lees de glossary hier.

Veel leer- en leesplezier!

Over de schrijver