Nieuwe strategische partnerships voor onze monitoringtool OBI4wan met TOPdesk, CM.com en Freshchat
10 juli 2019 

Nieuwe strategische partnerships voor onze monitoringtool OBI4wan met TOPdesk, CM.com en Freshchat

Met trots kondigen wij voor onze monitoringtool OBI4wan de lancering aan van drie strategische samenwerkingen met CM.com, TOPdesk en Freshchat.

Integratie van één-op-één communicatie met klanten via WhatsApp Business

Door samen te werken met CM.com – Authorized Distributor voor de WhatsApp Business Solution – hebben OBI4wan-gebruikers direct één-op-één contact met hun klanten. De officiële interface maakt het mogelijk om belangrijke updates, wijzigingen of herinneringen snel aan de klant te leveren. Het zakelijke account stelt meerdere servicemedewerkers in staat om tegelijkertijd te werken aan het reageren op verzoeken van klanten. De integratie werkt als volgt: organisaties vragen toegang via OBI4wan en na goedkeuring door WhatsApp kan het geheel geïntegreerd aangeboden worden binnen OBI Engage.

Jan-Willem van Vugt, Manager Strategic Partnerships bij CM.com, vertelt:

“We zien dat het toevoegen van populaire kanalen zoals WhatsApp aan krachtige oplossingen zoals die van OBI4wan organisaties helpen om het volgende niveau van klantenservice te bereiken. Bedrijven bereiken consumenten gemakkelijker dan in het verleden. Ik ben er trots op dat de officiële en schaalbare oplossing nu voor elke organisatie beschikbaar is via CM.com en OBI4wan!”

Krachtige integratie van chatbots door samenwerking met TOPdesk en Freshchat

Om chatbots en virtuele agents toegankelijker te maken voor organisaties zijn wij geïntegreerd met TOPdesk en Freshchat, een moderne messaging software van Freshworks. Dankzij deze chatbot-integratie kunnen organisaties de klanttevredenheid verhogen, de communicatie efficiënter maken en de productiviteit verhogen. Met behulp van de gebruiksvriendelijke conversation builder, AI-gestuurde intentie herkenning en een eenvoudige business rules editor, wordt de chatbot direct op maat gemaakt. Er wordt gebruik gemaakt van gegevens uit historische klantengesprekken. Een Chatbot Feasibility-rapport bepaalt de belangrijkste onderwerpen waarvoor de chatbot effectief een toegevoegde waarde kan bieden en hoe de reactietijden en de totale productiviteit naar verwachting zullen toenemen.

Door de integratie van OBI Bots vormen virtuele assistenten een aanvulling op de TOPdesk en Freshchat-omgeving. Het routinewerk wordt op deze manier overgedragen aan de chatbots, waardoor service agents meer tijd hebben om complexe klantvragen op te pakken. Chatbots en service agents werken hand in hand om de klanttevredenheid, efficiëntie en productiviteit te verhogen.

CEO Alexander de Ruiter over de nieuwe samenwerkingen:

“We zijn blij dat we via onze partners effectieve oplossingen kunnen leveren voor zakelijke klantencommunicatie. Dankzij de integratie is directe communicatie met klanten via de officiële WhatsApp Business Solution en het eenvoudig aanmaken en gebruiken van chatbots binnen TOPdesk en Freshchat nu mogelijk.”

Meer weten over de mogelijkheden van OBI4wan?

Ook interesse om aan de slag te gaan met OBI4wan? Vraag dan zeker eens een gratis demo aan of haak in op ons groepsaanbod.

Over de schrijver