Nieuw in Someflex: Hoe plaats je een speciale filter op jouw foto’s, video’s, GIF’s?
04 maart 2019 
in Nieuws

Nieuw in Someflex: Hoe plaats je een speciale filter op jouw foto’s, video’s, GIF’s?

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex.

We beginnen met een app waarmee je een mooie filter toevoegt aan jouw foto’s, GIF’s of video’s.
Leer ook adverteren op Facebook via advertentiebeheer en de basismogelijkheden van WhatsApp Messenger (voor zakelijk gebruik).

1. Hoe plaats je een speciale filter op jouw foto’s, video’s, GIF’s?

De app die we bespreken laat toe om gekke – soms ook realistische – filters op jouw foto’s, video’s of GIF’s te zetten.
Ideaal om in te haken op carnaval bijvoorbeeld.

De app is freemium. Je hebt heel wat gratis mogelijkheden, maar wil je alle opties gebruiken, dan dien je de app aan te kopen.

Bekijk deze voorbeelden eens…

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier om naar de lessen te gaan.

2. Leer adverteren op Facebook via advertentiebeheer

In Someflex kon je al leren hoe je een bericht boost op jouw Facebookpagina. In deze nieuwe lessen leer je hoe je een advertentie maakt via advertentiebeheer. Deze interne tool op Facebook biedt heel wat mogelijkheden om de juiste doelgroepen af te bakenen en jouw bericht te adverteren op Facebook, Instagram, het doelgroepnetwerk en Facebook Messenger.

3. Hoe werkt WhatsApp Messenger en wat kan je ermee?

WhatsApp wint steeds meer aan populariteit. Deze berichtenapp telt meer dan 1,5 miljard miljard gebruikers en biedt heel wat organisaties en bedrijven mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met hun doelgroep.  Je hoeft niet altijd WhatsApp Business te hebben, om hiermee ook zakelijk aan de slag te gaan.

Wat die mogelijkheden zijn en hoe jij WhatsApp Messenger kan inzetten in jouw organisatie leer je in Someflex. Ook krijg je heel veel tips, tricks en inspiratie.

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag Tofsport Leuven voor: deze vzw uit Leuven is gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes! 💪

Someflex is dé nieuwe manier van sociale media leren. In dit online leerplatform leer je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bij hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie om creatieve content te maken en je blijft volledig up-to-date met nieuwe mogelijkheden. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken en krijg je antwoorden op al jouw vragen! 

Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus-formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver