Nieuw in Someflex: Hoe ondertitel je jouw video's?
08 april 2019 

Nieuw in Someflex: Hoe ondertitel je jouw video's?

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex, het online leerplatform waarin we de DIY-manier ondersteunen met snackable videolessen over sociale media.

Nieuw vanaf deze week:

  • WhatsApp-inspiratie: waarvoor zetten organisaties WhatsApp in?
  • Ondertiteling op video’s

1. Webcare via WhatsApp

WhatsApp, de berichtendienst van Facebook is heel populair. Ook steeds meer organisaties zijn hierop actief om te communiceren met hun klanten. Eén van de mogelijkheden is webcare. Een organisatie communiceert zijn WhatsApp-nummer en klanten kunnen zo hun vragen stellen. Ze verwachten via dit kanaal ook een antwoord.

In Nederland zet de Efteling recent WhatsApp in als webcare-kanaal: 

Welke (lokale) organisaties zetten WhatsApp in?

Je komt het te weten in Someflex!

Klik hier om naar de lessen te gaan.

2. Ondertiteling in video’s

Waarom?

80% van de online video’s wordt zonder geluid bekeken. Door video’s te ondertitelen of van tekst te voorzien wordt de boodschap die je wil brengen duidelijk voor jouw kijkers.

Maar hoe begin je aan het ondertitelen van jouw video’s? In Someflex leer je aan de hand van snackable DIY-video’s hoe je jouw video’s van tekst voorziet.

Klik hier om naar de lessen te gaan.

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag gemeente Brakel voor. Deze gemeente in de provincie Oost-Vlaanderen is gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes! 💪

Someflex is dé nieuwe manier van sociale media leren. In dit online leerplatform leer je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to).
Je krijgt tipstricks en inspiratie om creatieve content te maken en je blijft volledig up-to-date met nieuwe mogelijkheden. Daarnaast leer je wekelijks gratis apps en tools kennen om zelf content te maken en krijg je antwoord op al jouw vragen! 

Over de schrijver