Instagram blijft vernieuwen en is het ideale kanaal om in te haken op de actualiteit
07 februari 2018 

Instagram blijft vernieuwen en is het ideale kanaal om in te haken op de actualiteit

Wil je jongeren en influencers bereiken? Dan kunnen jij en je organisatie niet ontbreken op Instagram. De jeugd vindt massaal zijn weg naar Instagram en vergaapt er zich aan de vele influencers. Een leuke optie bij Instagram is dat je niet alleen foto’s en video’s online kunt zetten, maar ook ‘Stories’ die maar 24 uur online blijven staan. Dat zorgt ervoor dat je heel wat betrokkenheid kunt creëren.

Je kon lange tijd al filters en tekst op je Stories-foto of -video plaatsen, maar sinds kort kun je er ook GIF’s op plaatsen. Of nog beter: gewoon tekst zonder foto, om tussen je andere Stories even te laten weten waar je aan denkt of hoe je je voelt. Stories zijn trouwens de ideale manier om je volgers een blik achter de schermen te gunnen.

Maar het grootste nieuws van het Instagram-front is toch dat je binnenkort zult berichten kunnen inplannen op Instagram!

Niet helemaal mee met Instagram, Stories en het inhaken op de actualiteit? Check dan zeker onze video hieronder!

Nog een tip: op donderdag 1 maart starten we een gloednieuwe cursus ‘Instagram voor professioneel gebruik’. Klik hier voor meer informatie.

Over de schrijver