Groepsaanbod sociale media monitoring met OBI4wan - 18/01/18
29 november 2017 
in Nieuws

Groepsaanbod sociale media monitoring met OBI4wan - 18/01/18

Als (overheids)organisatie is het belangrijk dat je sociale media constant op de voet volgt. Dat je weet wat er leeft bij jouw bevolking en dat je daar indien nodig gepast op reageert. Dit alles opvolgen noemt sociale media monitoring!

 

sociale media monitoring

 

Meestal is het niet makkelijk om via alle kanalen te reageren op alle reacties, vragen, … die binnenlopen. Hoe handig zou het dan zijn om via 1 tool alle reacties te kunnen zien en beantwoorden?!

OBI4wan is zo’n tool waarmee je jouw sociale media op een handige en gebruiksvriendelijke manier kunt samenbrengen en vervolgens mee aan sociale media monitoring kunt doen.

Met OBI4wan kan je mooie rapporten laten maken over alle activiteiten op jouw verschillende kanalen. Zo kan je zelf op de voet volgen wat er zich afspeelt online. Of kan je ook makkelijk gaan rapporteren aan andere personen binnen de organisatie. Kies je voor een TamTam als kleine gemeente? Of wil je liever ‘groot’ gaan en een Newsroom bouwen?

 

Groepsaanbod sociale media monitoring

Om jou wegwijs te maken in de tool waarmee je al jouw sociale media kanalen zult monitoren, organiseren wij trainingen die jou en jouw organisatie helpen om het maximale uit de tool te halen.

Tijdens deze sessies leer je samen met andere organisaties aan sociale media monitoring doen, en leer je alle tips & tricks van de tool. Op die manier kunnen jullie bovendien ook leren van elkaar en wordt de kostprijs van de lessen gedrukt.

Als OBI4wan-gebruiker krijg je ook tips en tricks uit Nederland, want daar hebben de overheidsinstellingen al wat voorsprong op vlak van sociale media monitoring.

Met dit groepsaanbod krijg je ook automatisch een abonnement van 6 maanden op de tool OBI4wan en kan je ervaringen uitwisselen met andere overheidsdiensten in een gesloten Facebookgroep en tijdens de algemene sessies.

 

Deelnemen? Wees er snel bij!

Wil jij als overheidsinstelling meer doen met jouw sociale media? Schrijf je dan nu hier in voor het groepsaanbod OBI4wan sociale media monitoring.

Er zijn nog slechts 2 plaatsen!

Liever eerst wat meer info? Klik dan hier!

Over de schrijver