Kom langs bij onze stand op de VVSG-Trefdag!
11 oktober 2017 
in Nieuws

Kom langs bij onze stand op de VVSG-Trefdag!

Op 12/10 vindt de Trefdag van VVSG 2017 plaats #VVSGtrefdag. Dit congres wordt tweejaarlijks georganiseerd door de VVSG en richt zich volledig op lokale besturen, gemeenten, OCMW’s, politie-en hulpverleningszones.

Kom jij ook? Meer informatie over deze boeiende dag vind je hier: www.trefdag.be

 

Wij, Socialemediaburo.be, zijn trots op deze dag een stand te hebben als VVSG-partner! Je vindt ons dan ook vlakbij de VVSG-stand.

Kom zeker even langs op onze stand, we kunnen bijpraten, nieuwe initiatieven voorstellen en samen een kopje koffie drinken.

Wat hebben we te bieden?

We stellen er vol trots onze Newsroom en Tamtam’s voor, het nieuwe groepsaanbod ‘monitoren op sociale media‘, en de start van de online trainingen 23/10 “Succesvol adverteren op Facebook” en 6/11 “Aan de slag met gratis apps“.

Benieuwd? Kom zeker eens langs, we staan vlakbij de VVSG-stand en delen voor TamTam ook een stand met GoPress.  

 

Wat is een NEWSROOM?

Een newsroom is een fysieke locatie met schermen waar realtime informatie van ‘buiten naar binnen’ wordt gehaald. Het is een nieuwe manier om informatie te verzamelen om zo omgevingsbewuster te worden als organisatie en proactiever te kunnen reageren op opspelende issues.
Om dit principe voor iedereen tastbaar te maken, kun je in onze Newsroom op de VVSG-trefdag zien welke burgemeesters het meest actief zijn op sociale media, wat zij ‘zenden’ op sociale media, en wat over hen verteld wordt. Een burgemeestermonitor die we als Newsroom presenteren op ons grote scherm. 

 

Wat zijn TAMTAM’s?

Een TamTam kan je vergelijken met een moderne knipselkrant. Een dagelijkse moderne knipselkrant met berichtgeving van print, online media, sociale media, radio en televisie, dat is TamTam. Wat zegt de pers? Wat zeggen de opiniemakers? Wat zeggen de politici? En wat vindt de bevolking ervan? Hierin worden relevante items voor de gemeente in verzameld. Elke dag kan je (automatisch) zo’n TamTam als nieuwsbrief in de organisatie verspreiden.

TamTam is een unieke samenwerking tussen GoPress, OBI4wan en socialemediaburo.be. Ook iets voor jouw organisatie? Hier vind je meer informatie.

Zien we jou op de trefdag?

Samen een koffie drinken? Kom zeker even langs, je vindt ons vlakbij de VVSG-stand en ook bij de stand van GoPress!

Over de schrijver