Gemeente Evergem steunt blokkende studenten via Facebook Live
24 mei 2017 

Gemeente Evergem steunt blokkende studenten via Facebook Live

Na enkele kleine testjes, een voorleesverhaaltje door onze bibliotheekmedewerker Brenda en een live verslag op onze Kasteeldag, zijn ze er klaar voor een nieuw ‘LIVE’ experiment op Facebook: ‘Ontspan met Sam’.

“Op vier dinsdagen steken we alle studerende studenten een hart onder de riem. Jeugdprogrammator en fulltime enthousiasteling Sam vertelt mopjes op aanvraag, kookt studentenkost in de bibliotheek en draait plaatjes tijdens een mini-fuif.”

Zeker in de gaten houden!

 

‘Ontspan met Sam’, op dinsdag 30 mei en op 13, 20 en 27 juni om 19 uur

De zon doet haar uiterste best om heel hard te schijnen, de gele en groene markeerstiften zijn bijna uitverkocht en de kopiecenters in Vlaanderen draaien overuren. Dat kan maar één iets betekenen: de eindexamens zijn in aantocht. Om deze zware periode draaglijk te maken, steekt gemeente Evergem de studenten een hart onder de riem met ‘Ontspan met Sam’. Op dinsdag 30 mei en op 13, 20 en 27 juni gaat jeugdprogrammator en fulltime enthousiasteling Sam helemaal ‘live’ op de Facebookpagina van de gemeente: www.facebook.com/evergem.

Sam geeft tijdens de uitzendingen enkele bloktips mee en zorgt daarnaast voor de broodnodige ontspanning met deze ingrediënten: humor, muziek en spelletjes.

 

Wil je de uitzendingen meemaken vanop de eerste rij? Of zoek je een plaats om te studeren? Kom dan naar de Hoofdbibliotheek ( Bibliotheekstraat 12). In het gebouw is er gratis wifi aanwezig.

 

 

Informatie voor de pers

Jeugd, Sam Van Hoorebeke, Kluizendorpstraat 80, 9940 Evergem, tel. 09 218 81 71, jeugd@evergem.be, www.evergem.be/jeugd en www.facebook.com/evergem

 

Open: maandag tot vrijdag van 8.45 tot 11.45 uur, op dinsdag ook van 14 tot 19.30 uur en op woensdag ook van 14 tot 16.30 uur.

 

Schepen Martine Willems, Volpenswege 29A, 9940 Evergem, tel. 09 357 61 08, martine.willems@evergem.be

 

Over de schrijver