De moderne knipselkrant TamTam is er nu ook voor kleinere gemeenten
10 maart 2018 

De moderne knipselkrant TamTam is er nu ook voor kleinere gemeenten

Je weet wat er buiten leeft, in de straat en in het café om de hoek.  Maar sinds de opkomst van sociale media is er een compleet nieuwe dimensie bijgekomen: het online dorpsplein.

Weet jij wel wat er speelt op dat online dorpsplein? Welke reputatie heeft jouw gemeente of stad (of organisatie) online en wat wordt er precies gezegd?  Is de info correct of dien je bij te sturen?
Het is moeilijk om het allemaal in de gaten te houden. Er zijn zovele sociale media en dan zijn er daarnaast ook nog eens andere online bronnen. Denk ook maar eens aan de Facebookpagina’s van verenigingen, reacties onder online krantenartikels…

Moderne knipselkrant: wat leeft er op het online dorpsplein?

Gelukkig bestaat er zoiets als TamTam, de moderne knipselkrant.  Je kunt TamTam nog het beste vergelijken met de knipselkrant, zoals we deze op vandaag in veel gemeenten nog altijd kennen. Iemand maakt ’s morgens een knipselkrant met artikels uit de ochtendkranten en bezorgt deze (steeds meer online, gelukkig) bij de geïnteresseerden, zeker ook bij de secretaris en de burgemeester. Vandaag is zo’n knipselkrant uiteraard niet meer voldoende. Er zijn nog altijd de kranten, dat is waar, maar er zijn zoveel online (lokale) media en sociale media. Met TamTam bundel je die nieuwe bronnen graag ook in een moderne knipselkrant en stuur je deze door in de organisatie.
Hoe?
Leer hoe je dit kunt doen in ons groepsaanbod! 

Ook inplannen van berichten op sociale media mogelijk

TamTam, dat is een dagelijks (of zoals je zelf wilt bijvoorbeeld wekelijks) rapport met wat er online over de gemeente wordt verteld. Wat vinden de inwoners van het beleid? De gemaakte keuzes? Waarover klagen inwoners? Wat vonden ze fijn op het evenement?

Dankzij TamTam en het bijhorende OBI4wan-programma waarmee we dit maken, kun je ook berichten gaan inplannen op sociale media en al jouw eigen sociale media accounts beheren in 1 dashboard. Super handig toch!

Webcare is het eenvoudig opvolgen van berichten die aan jouw organisatie gericht zijn, je kan deze liken, beantwoorden of doorsturen naar een collega. En dat allemaal mooi overzichtelijk. Wat het heel eenvoudig maakt om in contact te treden met de burger, die na afloop een tevreden gevoel heeft omdat er werd gereageerd op zijn bericht(en).

Ook voor kleinere gemeenten

We horen vaak de opmerking dat het gebruik van een software als OBI4wan niet betaalbaar is voor een kleine gemeente en dat het organiseren van webcare nu niet aan de orde is.

Daar komt nu verandering in, want in ons nieuw TamTam-aanbod hebben we speciaal een pakket gericht op gemeenten tot 20.000 inwoners. Interesse? Klik hier voor meer informatie en om ons vrijblijvend te contacteren.

We starten op 31/05 met een groepsaanbod voor 6 maanden, heel voordelig!

We hebben 5 plaatsen, heb je interesse? Laat snel iets weten!

Dit aanbod is heel vrijblijvend en bindt jou tot niks, maar wel perfecte timing want: dit aanbod is
ideaal om tijdens de verkiezingsperiode op te volgen en te weten wat er leeft op het online dorpsplein!

Over de schrijver