Binnenkort WhatsApp gebruiken als jouw telefoon leeg is?
02 augustus 2019 

Binnenkort WhatsApp gebruiken als jouw telefoon leeg is?

We zijn weer vrijdag vandaag. Tijd voor nieuwe WhatsApp-updates. En goed nieuws voor mensen van wie hun smartphone vlug plat gaat.

WhatsApp gebruiken als je telefoon leeg is?

WhatsApp werkt aan de mogelijkheid om zonder actieve telefoon berichten te sturen. Dit blijkt uit informatie van WABetaInfo. Gebruikers zouden de app in de toekomst kunnen gebruiken op een tablet of computer zonder dat er een account op een telefoon actief hoeft te zijn.

Op dit moment kan WhatsApp via WhatsApp Web wel op een ander apparaat dan een telefoon gebruikt worden, maar dan moet de telefoon met het WhatsApp-account nog wel actief zijn om berichten te versturen. Met de nieuwe update zou het voor gebruikers mogelijk zijn om een WhatsApp-account op meerdere apparaten tegelijk te gebruiken.

Ook als je telefoon leeg is, zou je WhatsApp dan kunnen blijven gebruiken via een ander apparaat. Daarmee gaat de berichtendienst meer lijken op Facebook Messenger.

Voor zowel Android, iOS als Windows zou de nieuwe versie in ontwikkeling zijn. Het is niet duidelijk wanneer deze update wordt uitgerold.

Vragenuurtje via WhatsApp

Steeds meer organisaties zetten WhatsApp in als extra kanaal waarop hun doelgroep vragen kan stellen.

Zo ook de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Binnenkort vindt de belangrijke paardenwedstrijd Hippiade plaats. Deelnemers die met extra vragen zitten kunnen hun vragen via WhatsApp stellen:

Wil je graag deze WhatsApp-updates ontvangen via WhatsApp? Schrijf je dan gratis in op onze zendlijst.

Over de schrijver