Jouw berichten verwijderen in WhatsApp doe je zo
01 maart 2019 

Jouw berichten verwijderen in WhatsApp doe je zo

Het is weeral vrijdag. Tijd voor nieuws en updates uit WhatsAppland!

1.WhatsApp vierde deze week zijn tiende verjaardag 

WhatsApp mocht deze week 10 kaarsjes uitblazen. Om iedereen te bedanken lanceerden ze deze video:

Na 10 jaar gebruiken meer dan 1,5 miljard mensen de app maandelijks en dit cijfer neemt alleen maar toe! Bekijk hier de tijdlijn met hun hoogtepunten en nieuwigheden van de voorbije 10 jaar.

2.WhatsApp krijgt verbeterde zoekfunctie

Hoe langer je WhatsApp gebruikt, hoe groter de hoeveelheid berichten, foto’s en video’s die je verstuurt en ontvangt. Een nieuwe WhatsApp-zoekfunctie moet deze berichtengeschiedenis overzichtelijk gaan maken.

WABetainfo ontdekte de nieuwe functie, die spoedig getest wordt en daarna voor alle WhatsApp-gebruikers beschikbaar komt. De Advanced Search-functie gaat de huidige zoekfunctie in de app vervangen en wordt vooral een stuk slimmer en overzichtelijker.

3. Top-contacten in de WhatsApp status-tijdslijn

WhatsApp laat binnenkort contactpersonen waar je het meest contact mee hebt hebt bovenaan zien in de status-tijdslijn. Klik op ‘status’ om deze te bekijken. Deze status-functie wordt in België nog niet zoveel gebruikt.

4. Hoe verwijder je berichten op WhatsApp?

  • Tik op het bericht dat je wil verwijderen
  • Klik op het prullebak-icoon of klik op verwijderen

Daar bepaal je of je het bericht alleen voor jezelf wil wissen, of voor iedereen.

Je hebt slechts één uur de tijd om het bericht in te trekken. Je gesprekspartners zullen op de plaats van het verwijderde bericht wel een melding zien staan.

Wil je deze updates ontvangen via WhatsApp? Schrijf dan eenvoudig in op onze WhatsApp-updates.

Wil je graag weten hoe WhatsApp werkt en wat de mogelijkheden hiervan zijn voor jouw organisatie? In Someflex, het online platform met Snackable videolessen sociale media, wordt alles hierover uitgelegd.

Over de schrijver