Nieuw in Someflex: Hoe knip je video's bij voor op Instagram?
18 februari 2019 

Nieuw in Someflex: Hoe knip je video's bij voor op Instagram?

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex. Naast fotobewerking zit er ook heel veel over video in Someflex.

Video’s bijknippen en bewerken voor Instagram 

Instagram laat toe om video’s op te laden maar niet echt om ze te bewerken. leer deze week een app kennen om je video(s) bij te knippen en te bewerken en creëer zo de perfecte Instagram video. Heel handig wanneer je een (lange) video die niet opgenomen is met Instagram wil delen op Instagram. De tool die we bespreken is zowel beschikbaar voor Android als voor iOS.

Klik hier om naar de lessen te gaan.

Instagram business (bedrijfsaccount op Instagram) 

Wat zijn de mogelijkheden van een bedrijfsaccount op Instagram? Hoe maak je dit aan? Hoe bekijk je jouw statistieken en deel je links?

Vanaf nu in Someflex: ontdek alle mogelijkheden van Instagram Business.

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag La Buena Vida voor, deze wijnhandelaar is gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes 💪

Someflex is een online leerplatform waarop je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bijleert hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie en je blijft volledig up-to-date. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken.
Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus-formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver