Nieuw in Someflex: handige app om je Instagramfoto perfect te krijgen!
11 februari 2019 

Nieuw in Someflex: handige app om je Instagramfoto perfect te krijgen!

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex

1. Instagramfoto’s perfectioneren

Instagram bevat eigen filters en mogelijkheden om jouw foto’s te bewerken. Toch is de kans groot dat je eens ‘iets anders wilt’. In Someflex leer je deze week een gratis app kennen met heel wat leuke filters en effecten. Perfect voor jouw Instagram!

Klik hier om naar de lessen te gaan

2. Database met gratis de mooiste amateurfoto’s

Herkenbaar: je wilt bij een post op sociale media een beeld plaatsen maar je hebt niet direct de mogelijkheid om zelf een professionele foto te trekken? In Someflex zit deze week een gratis database waarop je de beste amateurfoto’s vindt. ‘Amateur’ omdat de makers hun werk gratis voor iedereen ter beschikking stellen.

Geen login nodig. Foto zoeken en direct downloaden.

Klik hier om naar de lessen te gaan

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag vtbKultuur vzw voor voor. Dezen socio-culturele vereniging is gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes 💪

Someflex is een online leerplatform waarop je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bijleert hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie en je blijft volledig up-to-date. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken.
Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus-formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver