Nieuw in Someflex: ontdek alle mogelijkheden op Facebook
14 januari 2019 

Nieuw in Someflex: ontdek alle mogelijkheden op Facebook

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex.

Nieuw in Someflex deze week?

Elke week komen er nieuwe lessen bij in Someflex en die lichten we graag even toe.

Facebook biedt heel wat mogelijkheden

Heel veel mensen zijn actief op Facebook, met 7,9 miljoen gebruikers het grootste sociaal netwerk in België. Toch wordt een groot deel van het enorme potentieel onderbenut:

Facebook evenementen

Het aanmaken en het onderhouden van evenementen op Facebook biedt een heel unieke manier van communicatie tussen mensen. Zo zien mensen of hun vrienden naar het evenement gaan en dit stimuleert om zelf ook te gaan. Dit social proof-effect zorgt ervoor dat evenementen heel populair zijn, al worden maar heel weinig van de mogelijkheden benut. In Someflex leer je hoe je zo’n evenement optimaal kan inzetten.

Facebookgroepen

Ook Facebookgroepen bieden voor organisaties heel wat mogelijkheden. Hoe maak je ze aan? Welke groep kies je het best en hoe zet je ze optimaal in?

Bekijk het ruim aanbod aan Facebooklessen in Someflex en ontdek Facebook evenementen, groepen en vele andere mogelijkheden.

Klik hier om naar de Facebooklessen te gaan. 

Voor alle duidelijkheid: deze lessen staan nu in de kijker, maar verdwijnen niet. Ze blijven beschikbaar voor iedereen met een login op Someflex.

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag de gemeenten Lille en Kalmthout voor , ze zijn net gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes💪

Heel veel online leerplezier in Someflex en tot volgende week 💪

Nog geen lid van SOMEFLEX? Benieuwd wat Someflex is?

Someflex is een online leerplatform waarop je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bijleert hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie en je blijft volledig up-to-date. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken.
Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus- formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver