Nieuw in Someflex: hoe maak je kwalitatieve foto's met jouw smartphone en hoe maak je en beheer je een pagina op LinkedIn?
11 maart 2019 
in Nieuws

Nieuw in Someflex: hoe maak je kwalitatieve foto's met jouw smartphone en hoe maak je en beheer je een pagina op LinkedIn?

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex.

Vanaf deze week kan jij een nieuwe cursus volgen over hoe je foto’s maakt met jouw smartphone. Je leert niet alleen de technische kant van hoe je een ‘correcte’ foto trekt. Je krijgt ook heel veel tips, tricks – hoe creëer je een perfecte focus?- en inspiratie om zelf direct aan de slag te gaan.

Hoe maak je kwalitatieve foto’s met jouw smartphone?

We krijgen heel veel vragen over hoe mensen hun smartphone kunnen inzetten om zelf kwalitatieve foto’s te maken. Gedaan met dure apparatuur, wie de camera op zijn smartphone kent, kan hier ook heel kwalitatieve content mee maken.

Maar hoe begin je er aan? Wat kan je camera allemaal? Hoe trek je de perfecte selfie? Waar let je best op? Al deze vragen en heel veel tips en tricks komen aan bod in de online cursus: foto’s nemen met je smartphone.

Zeker als je met meerdere collega’s content wilt gaan aanleveren voor de sociale media accounts, is dit een interessante lessenreeks. 

Klik hier om naar de lessen te gaan.

LinkedIn pagina maken en beheren. 

LinkedIn is een heel populair sociaal mediakanaal. Veel organisaties zijn erop actief, initieel vooral voor het delen van vacatures. Maar de dag van vandaag is dit slechts het topje van de ijsberg, want er zijn veel meer mogelijkheden met LinkedIn. Inzetten op LinkedIn als organisatie doe je best met een pagina op LinkedIn. Ook als je niet heel actief bent op LinkedIn, maak je best zo’n pagina aan. Zo komt het logo van jouw organisatie tevoorschijn als mensen in hun profiel (online CV) de organisatie vermelden.

Wat zijn de voordelen van een pagina op LinkedIn? Hoe maak je zo’n pagina en hoe kleed je ze goed aan? Wat met carrière pagina’s en showcase pagina’s?
Wie zijn de paginabeheerders en waar vind ik de statistieken van mijn pagina en van de berichten op mijn pagina? Meten is weten: wie zijn de bezoekers van onze pagina, wie zijn onze volgers, welke posts scoren goed etc.

Leer vanaf nu alles over het maken en beheren van een LinkedIn pagina in Someflex. 

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag Stad Halle voor. Deze stad in Vlaams-Brabant is gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes! 💪

Someflex is dé nieuwe manier van sociale media leren. In dit online leerplatform leer je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bij hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie om creatieve content te maken en je blijft volledig up-to-date met nieuwe mogelijkheden. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken en krijg je antwoorden op al jouw vragen! 

Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus-formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver