Hoe zet je een filmpje op YouTube met de gloednieuwe upload-tool?
16 december 2019 

Hoe zet je een filmpje op YouTube met de gloednieuwe upload-tool?

Mooi nieuws uit YouTube: ze hebben hun tool om video’s te uploaden in een nieuw jasje gestopt!

Een video uploaden op YouTube doe je zo!

Vroeger was een video uploaden op YouTube best wel simpel. Je klikte gewoon op ‘video uploaden’ en YouTube ging aan de slag. Sinds kort zit deze upload-functie in een volledig nieuw jasje. Het is een volledige tool geworden waar je niet enkel de video kunt uploaden, maar meteen ook alle instellingen van je geposte video online kunt zetten.

Hoe deze nieuwe uploader precies werkt leggen we je uit in een gloednieuwe Someflex-les! (Trouwens, geen toegang tot de les? Vraag dan zeker je 3 dagen proefperiode voor ons online leerplatform aan!).

Een post plaatsen op je LinkedIn-pagina vanuit de LinkedIn-homepagina

Vroeger was het min of meer omslachtig om een post op je bedrijfspagina van LinkedIn te plaatsen. Je diende eerst door te klikken naar je pagina en dan pas kon je er ook echt iets opzetten. Maar daar is nu verandering in gekomen, want voortaan kun je ook gewoon vanuit het thuisscherm (dus het scherm dat je te zien krijgt als je naar linkedin.com gaat) rechtstreeks posten op je LinkedIn-bedrijfspagina’s.

Hoe dat precies werkt leer je in deze les.

Hoe gaat een gemeente als Bredene om met sociale media?

Gemeentes kunnen anno 2019 niet meer zonder sociale media. Maar hoe werkt een gemeente met sociale media? Waarop moet ze letten? Hoe ga je om met reacties? Wij konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en vroegen het gewoon aan communicatie-ambtenaar Derek Goes van de gemeente Bredene, waar ze een heel uitgebreide sociale mediastrategie hebben uitgewerkt. Hoe ze met sociale media aan de slag gaan leer je in Someflex!

Benieuwd om Someflex eens 3 dagen gratis te proberen en alle lessen te bekijken? Schrijf je dan in voor de gratis trial van 3 dagen via deze link.

Over de schrijver