Hoe verwijder je berichten in Facebook Messenger?
07 februari 2019 
in Nieuws

Hoe verwijder je berichten in Facebook Messenger?

We stellen je een aantal nieuwe sociale media-updates voor. We beginnen deze keer met nieuws over Facebook Messenger:

1. Facebook Messenger laat je nu verzonden berichten verwijderen

Met de laatste update van Messenger kun je verzonden berichten verwijderen. Dit kon al langer, maar dan verdween je bericht enkel bij jezelf en niet bij de persoon die het bericht ontving. Nu kan je er dus voor kiezen om een bericht ook bij de ontvanger niet weer te geven.

Een bericht verwijderen doe je door lang op je verzonden bericht te klikken en dan verwijderen aan tikken. Vervolgens krijg je de optie om het bericht enkel voor jezelf te verwijderen of voor iedereen. Belangrijk is natuurlijk dat je de andere voor bent. Want een gelezen bericht verwijderen is natuurlijk niet mogelijk.

2. Kan je binnenkort jouw tweets aanpassen?

Jack Dorsey, CEO van Twitter zegt dat ze hieraan werken bij Twitter. De functie zal uitsluitend dienen voor snelle aanpassingen. De functie zou de verzending van de tweet vertragen met 5 tot 30 seconden, vergelijkbaar met de verzendvertraging bij sommige e-maildiensten. In die korte tijdspanne zou je je tweet nog kunnen bewerken voor iemand anders hem te zien krijgt.

Bekijk het volledige interview hier:

 

3. De inhakers van Bol.com 

Onze collega’s van I like media hebben sinds kort een verzendlijst op WhatsApp waarin ze regelmatig een ‘shotje’ inspiratie geven. Deze week met een hele leuke inhaker van bol.com op de bankoverval in Antwerpen:

4. YouTube lanceert YouTube kids in België en Nederland

Veel video’s die op YouTube staan, zijn niet geschikt voor jonge kinderen. Daarom lanceerde Google een speciale, kindvriendelijke versie van zijn videoplatform onder de naam YouTube Kids. Daarin bepaal je zelf welke video’s voor jouw kinderen geschikt zijn. Deze app is gemaakt voor kinderen tot 13 jaar is vanaf nu te downloaden in de app-of playstore. Lees er hier meer over.

Wil je graag weten hoe Facebook, Instagram en YouTube werken en wat de mogelijkheden hiervan zijn voor jouw organisatie? In Someflex, het online platform met snackable videolessen sociale media, wordt alles hierover uitgelegd.

Over de schrijver