Hoe pas je de lengte van een Instagram Boomerang aan?
17 januari 2020 

Hoe pas je de lengte van een Instagram Boomerang aan?

Hoe pas je de lengte van een Instagram Boomerang aan?

Sociale media veranderen voortdurend. Wij sommen voor jou de nieuwigheden en de trends van afgelopen week op. Zo voegde Instagram een aantal features toe aan de Boomerang-functie. Maar we starten met nieuws over LinkedIn. Dit professioneel sociaal netwerk wint aan terrein in België en zou de kaap van 3 750 000 mensen overschreden hebben.

LinkedIn wint aan gebruikers in België

LinkedIn is voor veel mensen hun professioneel online visitekaartje. Hierop kan je jouw professionele loopbaan delen, netwerken met andere professionals en vooral jezelf online zichtbaar maken. Dit laatste doen gebruikers om uiteenlopende redenen. De ene persoon is op zoek naar een nieuwe jobopportuniteit terwijl de andere persoon zichzelf als ondernemer of freelancer in de markt zet en zijn expertise deelt.

Net geen 60 procent van alle LinkedIn-gebruikers zijn tussen de 25 en 34 jaar oud. De tweede grootste groep op LinkedIn zijn gebruikers tussen 35- en 54-jarigen met bijna een miljoen gebruikers.

Waarom zetten mensen in op LinkedIn?

  • Om hun professionele netwerk uit te breiden met gekende en nieuwe contacten. Het doel van LinkedIn is om te netwerken. Anders dan bijvoorbeeld Facebook laat LinkedIn toe om met iedereen te connecteren.

  • LinkedIn is een krachtige zoekmachine. Doe even de test en Google jezelf eens. De kans is groot dat een link naar jouw LinkedIn profiel bovenaan komt te staan.

  • Om hun online zichtbaarheid te verhogen en hun autoriteit te claimen. Door LinkedIn actief te gebruiken en interessante artikelen/blogs te delen met je netwerk ga je je expertise tonen aan de buitenwereld.

Hoe werkt LinkedIn?

Is het duidelijk dat LinkedIn niet mag ontbreken in jouw communicatiestrategie in 2020? Om jou hierbij te helpen organiseren we de komende maanden 2 LinkedIn opleidingen. Klik op de foto om meer informatie over de opleiding te krijgen. 


      


Bepaal zelf wie kan antwoorden op jouw tweets

Twitter gaat gebruikers de optie geven om antwoorden op tweets af te zetten. Zo bepaal je binnenkort zelf van wie je nog een antwoord krijgt op Twitter. Twitter wil gebruikers zo meer controle geven over de conversatie en online pestgedrag tegen gaan. Een test met de functie begint binnenkort en een wereldwijde release volgt later dit jaar. De opties zullen te vinden zijn in het venster om een Twitterbericht samen te stellen.

Hoe pas je de lengte van een Instagram Boomerang aan?

Instagram introduceert regelmatig nieuwigheden op zijn platform. Een van hun doelstellingen in 2020 is om rechtstreeks de concurrentie aan te gaan met TikTok. Dit hebben ze bijvoorbeeld gedaan door een aantal features toe te voegen aan hun populaire Boomerang-functie.

Zo kan je vanaf nu jouw Boomerang:

  • Inkorten

  • Vertragen (Slowmo)

  • Echo-effect

  • Duo-effect

Hoe doe je dit?

Dit legt Nadja uit onderstaande video

Benieuwd naar de mogelijkheden van sociale media?

Niet alleen de knoppen maar ook heel veel inspiratie, updates en antwoorden op al jouw vragen? Probeer nu 3 dagen gratis Someflex. Dit is een online databank met snackable videolessen over sociale media. Je zal verstelt staan hoeveel je bijleert in een korte tijd! Klik hier voor jouw 3 dagen gratis Someflex 

Over de schrijver