Eenmalige opleiding sociale media volgen, zal het verschil niet maken!
24 augustus 2021 

Eenmalige opleiding sociale media volgen, zal het verschil niet maken!

Weet je nog, de verkiezingen in 2019? Iedereen schrok zich een ongeluk toen ze zagen dat partijen die fel hadden ingezet op sociale media, de grootste resultaten boekten. De aanvragen voor sociale media-advies uit verschillende politieke hoeken vlogen ons om de oren. Iedereen ging als een soort paniekreactie werken aan zijn of haar online aanwezigheid.

Ook de corona-pandemie zorgde voor een enorme digitale versnelling.  Veel organisaties, zowel uit de publieke sector als de private sector, gingen de vele mogelijkheden van sociale media omarmen. Het gaat hierbij niet meer louter om content maken en posten, het gaat steeds meer om de extra functies (adverteren, shops, videobellen, verkopen, live streamen…) benutten en het bereiken van doelgerichte resultaten.

En wat zien we nu? De kloof wordt groter tussen wie ‘het gesnapt heeft’ en enorm groeit met de vele mogelijkheden van sociale media en…. de anderen.

Wij doen niet aan symptoombestrijding

Voor veel organisaties is “eens 1 opleiding sociale media volgen” het doel. Maar dit is het niet, opleiding sociale media is hét middel om het verschil te leren maken met sociale media. Maar die ‘return on investment’ krijg je niet na 1 opleiding, en al zeker niet als er geen strategie en/of visie en/of mandaat is om die cruciale, grote stappen vooruit te zetten.

Met onze jarenlange ervaringen in coaching en training sociale media geven (online en offline), hebben wij ons aanbod vanaf nu zo uitgebouwd dat we een mooi traject kunnen aanbieden aan organisaties die écht vooruit willen gaan met sociale media. En dit volgens de ‘nieuwe manier van sociale media leren én bijblijven’. Want sociale media veranderen continu.. 

 

Interesse in onze aanpak en aanbod om 1 jaar lang online bij te leren?
Check de Back-To-School Actie voor meer info!


Hoe ambitieus zijn jullie?

  1. Een vraag die we ons vooraf stellen: Heb je al een sociale media strategie?

Indien niet, dan raden we aan daarmee te starten. Het is cruciaal te weten wat je wilt bereiken met sociale media, alleen zo kan je doelgericht aan de slag. 

Nog geen strategie? Ook hiervoor kan je bij ons terecht, we hebben hiervoor een uitgebreid online coaching traject (de opnames staan meteen voor je klaar in Someflex).

 

  1. De nieuwe manier van sociale media leren

Leren over sociale media is niet het doel, maar het dagelijkse toepassen van wat je leerde in functie van je strategisch plan is dat wel. En dat kan alleen maar als je dagelijks implementeert, stapjes vooruit zet, als je geïnspireerd wordt door anderen en als je kan vragen stellen aan sociale media experten die de trends en ontwikkelingen in het sociale medialandschap dagelijks opvolgen.  Met Someflex, de grootste online leercommunity over sociale media in Vlaanderen,  kom je terecht in community met organisaties die écht het verschil willen maken met sociale media. Je leert er niet alleen van de videolessen (+1400 korte videolessen staan voor je klaar), van de online expertsessies voor verdieping, maar ook van de vragen en het ervaringsdelen van anderen.

 

  1. Willen jullie nog verder gaan, verdiepen? Helemaal goed! Dan bieden we expertsessies ter verdieping! 

Maandelijks gaan er ook verschillende online live expertsessies van 1u door over actuele en populaire sociale media topics. 💡

Expertsessies van 1 uur met experten  uit het werkveld en Someflex-experten.
De sessies live bijwonen of uitgesteld bekijken (opname beschikbaar), is inbegrepen in jouw traject. 🎓

Ontdek hier wat de komende maanden op onze agenda staat.

Weten wat je wilt bereiken met sociale media en continu bijleren, bijblijven met de nieuwste trends en updates krijgen is essentieel!

Met een zeer hands-on aanbod waarbij we bovendien continu bereikbaar zijn voor antwoorden op vragen etc., gaan we samen op pad.
Wij willen helpen jou om écht het verschil te maken met sociale media! Dat is onze ambitie en missie.

 

Interesse in onze aanpak en aanbod om 1 jaar lang online bij te leren?
Check de Back-To-School Actie voor meer info!

Over de schrijver