Nieuw in Someflex: eenvoudig professionele video's maken met smartphone
04 februari 2019 

Nieuw in Someflex: eenvoudig professionele video's maken met smartphone

Elke week stellen wij graag de nieuwigheden voor in Someflex.

1. Content op Instagram (gevorderd)

Ben je al actief op Instagram? Maar wil je nog meer uit deze populaire app halen?

Deze week in Someflex leer je verschillende soorten content maken (‘how to’) en je krijgt heel veel inspiratie om jouw posts nog beter te maken.
Een paar van de lessen zie je hier:

 

Klik hier om naar de lessen te gaan

2. Leren om professionele video’s te maken?

Film en video is hip en happening op sociale media. Je kunt je Facebook-tijdlijn niet meer openen zonder op één of meerdere filmpjes te stoten. Het wordt dan ook eenvoudiger om filmpjes te maken, wat vrijwel iedereen heeft een smartphone met een erg goede camera op zak.

Filmen met je smartphone is één ding, soms moeten er ook al eens fragmenten aan elkaar gezet worden. Monteren is niet iedereen gegeven, maar gelukkig bestaan er gratis apps om op een heel eenvoudige manier professionele filmpjes te maken.

In onze cursus met handige tools/apps leer je een gratis app kennen waarmee je makkelijk en professioneel video’s maakt.

Klik hier om naar de lessen te gaan

Leden in de kijker

Deze week stellen we graag Aquafin en PZ Vlaamse Ardennen voor. Zowel het bedrijf dat instaat voor de Vlaamse waterzuivering als de politiezone zijn gestart met Someflex en we wensen hen veel leerplezier en succes 💪

   

Someflex is een online leerplatform waarop je aan de hand van snackable videolessen van 3 minuten bijleert hoe de verschillende sociale mediakanalen werken (how to). Je krijgt tipstricks en inspiratie en je blijft volledig up-to-date. Daarnaast leer je wekelijks ook gratis apps en tools kennen om zelf content te maken.
Elke maand kunnen Someflexers webinars volgen en in de Flexplus-formule komen we ook fysieke workshops geven in de organisatie.

Over de schrijver