Socialemediaburo.be

Wij helpen sociale media doe-het-zelvers
voor meer impact op sociale media!

Onze missie

Onze missie is om op een toegankelijke en laagdrempelige manier iedereen te laten scoren met sociale media.
Wij geloven in de kracht van onze sociale mediakanalen en willen meehelpen  voor meer impact met sociale media.
Inzetten op kanalen als Facebook en Instagram kunnen jouw organisatie, gemeente of onderneming online laten groeien met de vele mogelijkheden. Via sociale media krijg je de kans om in nauw contact te blijven met je doelgroep en om online impact te maken.


Bij Socialemediaburo.be zijn we gespecialiseerd in het geven van opleidingen over sociale media. Sinds 2016 zijn wij een vaste waarde op het gebied van online opleidingen. Dit doen we in de vorm van workshops, bootcamps, coachings en online live expertsessies.

In 2019 begonnen wij ons eigen online leerplatform Someflex. Someflex is een leerplatform vol videolessen, tips en inspiratie over sociale media. Je vindt er een databank aan videolessen over alle sociale media kanalen en tools voor het maken van goede online content. Ook kan je met al jouw vragen terecht in onze community, waar een team van experten en andere e-cursisten klaar staan om jou te helpen en ervaringen te delen.  Toch is het niet altijd evident om mee te blijven.
Alles verandert zo rap dat je op d’n duur het overzicht verliest. Ook is het niet altijd even makkelijk om content te maken en te posten.  Gelukkig zijn wij er om jou altijd op de hoogte te houden en stap per stap te helpen. Geen stress meer, want jij kan zelf het heft in eigen handen nemen en stap per stap leren hoe je welk kanaal kan gebruiken.


Weinig tijd om bij te leren? Geen zin om je te verplaatsen? Geen zorgen. Bij ons leer je alles online. Waar en wanneer jij wilt!
Het enige wat je nodig hebt is je scherm! Weinig tijd? Ook dat is geen probleem. Onze videolessen in Someflex duren maximum 3 minuten. Zo leer je heel veel in weinig tijd. Een uurtje per week leren en je hebt alweer ontzettend veel stappen vooruit gezet.
Lukt iets niet goed of zit je met vragen?
Geen stress, want ons team staat altijd ter beschikking om jouw vragen te beantwoorden en je verder te helpen. 


Word een kei in sociale media en verbluf jouw fans! Trek met gemak jouw doelgroep of nieuwe klanten aan, laat je organisatie meer online bereiken en zorg voor een sterkere connectie met jouw doelgroep en blijf met iedereen in contact.
Wij zijn de rechterhand aan je zijde. 


Veel mensen ervaren STRESS over sociale media, door gebrek aan kennis en gebrek aan tijd om bij te benen. Wij helpen!

Bekijk ons open aanbod via onze online agenda of word lid van onze online leercommunity Someflex.


Meer weten over ons online leerplatform Someflex? Test het gratis!

The title for your content

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Super praktische tips!
“Jullie webinars en videolessen in Someflex zijn superinteressant en doorspekt met handige tips, do’s-and-don’ts en een karrevracht aan eerstelijns ervaringen van de coaches, lectoren of sprekers. Je kan er werkelijk veel van opsteken en de aanpak is steeds hands-on. Allemaal top dus. Topservice, topinhoud en topervaringen! Doe zo verder! 👏👏👏”
Geert Snoeckx. Evenementenloket. Gemeente Kasterlee. 
Zeer toegankelijk en zeer behulpzaam!
“Ik vind de meerwaarde van Someflex: de community. Je krijgt antwoorden op alle vragen. Het team experten van Someflex is zeer toegankelijk en behulpzaam. De online expertsessies vind ik altijd heel praktisch, daar heb ik heel veel aan. Dit noteer ik ook in mijn agenda en neem steevast deel. Ook de snackable videolessen zitten goed in elkaar.  Someflex is zeker een aanrader voor iedereen die sociale media wilt leren, met continu een team van experten en andere leden rond zich.” 
Dominique Vanbergen

Oprichter Communicatie design bureau Comkommer

Voor ons werkt jullie online aanbod heel goed!

”We vinden dat jullie mega goed bezig zijn. Leuke duidelijke filmpjes. Heel leuk concept dat onze zaak vooruit helpt!”

Jochen Meyns, Suno in Jabbeke.