Gratis inspiratie-webinar: Waarom inzetten op Instagram?

Sociale media veranderen dagelijks. Hoe gebruik je ze? Wat kan je ermee? Op welke kanalen kun je nu best inzetten?

Sinds de eerste intrede van Facebook is er al heel wat veranderd. Instagram is momenteel de rijzende ster, en kende het afgelopen jaar een enorme groei. Instagram is booming!

Instagram is een uitermate belangrijk sociaal netwerk. Je komt en blijft er in contact met jouw doelgroep, en bouwt aan een community. De doelgroep kan zijn persoonlijke beleving van jouw merk of organisatie zelf in beeld brengen.


Wie gebruikt Instagram?

Vooral jongvolwassenen tussen 18 – 34 jaar zijn actief op het platform. Maar ook jongeren, dertigers, veertigers en zelfs vijftigers gebruiken het sociaal netwerk.

 

Je twijfelt erover om actief te worden op Instagram, maar weet niet helemaal waarom en/of hoe? Volg dit korte webinar en laat je inspireren!

 

In dit webinar tonen Anissa Bougrea en Bart Meese welke mogelijkheden Instagram jouw bedrijf of organisatie te bieden heeft. Anissa neemt de leiding in dit leermoment, collega Bart Meese zal ook aanwezig zijn om jullie vragen te beantwoorden.

 

Wie is Anissa Bougrea?

Anissa is online media manager en content creator bij Socialemediaburo.be. Als jonge millennial is Anissa helemaal mee met de nieuwste trends en mogelijkheden op sociale media. Instagram is dan ook haar favoriet kanaal, en ze kan er uren op browsen.

Al jouw vragen rond dit kanaal kunnen aan haar gesteld worden. Bovendien zal ze je veel inspiratie en zin om met het kanaal aan de slag te gaan bieden.

Wie is Bart Meese?

Bart is conversation manager bij socialemediaburo.be en volgt de nieuwe sociale media mogelijkheden dagelijks op de voet.

Zelf beheert hij verschillende sociale media accounts en begeleidt ook klanten hierbij. Via training en coaching deelt hij graag zijn expertise!

 

Wat mag je verwachten?

 • Praktische tips en tricks over hoe je met Instagram aan de slag kan.
 • Stimulerende goede voorbeelden uit het werkveld.
 • Inspiratie om te leuke content te delen op Instagram.

Na deze sessie weet je wat de mogelijkheden zijn met Instagram en leer je waarom Instagram niet mag ontbreken in jouw communicatieplan. Bovendien geven we je ook zin en inspiratie om met dit kanaal aan de slag te gaan.

Neem deel aan dit webinar. We organiseren dit via Facebook LIVE in een Facebookgroep.

 

Waar en wanneer?

Online!

Vrijdag 10 maart 2017, om 11u volg je dit webinar live via Facebook Live.

 

Voor wie?

Iedereen die Instagram beter wilt leren kennen en er meer wilt uithalen! Er is inspiratie voorzien voor zowel profit als non-profit.

 

Deelnemen?

Dit webinar duurt 1 uur en bieden we GRATIS aan.
Tijdens dit webinar heb je de kans om jouw vragen te stellen aan Anissa en Bart, LIVE tijdens de uitzending.

Merk op: Past dit tijdstip niet zo goed voor jou? Of ben je onverwachts toch niet vrij? Ook als je niet inlogt tijdens de webinar, krijg je na afloop een mailtje met een private link naar de volledige opname, de presentatie en eventueel extra documentatie. Je vragen kan je daarna nog in de Facebookgroep stellen.

 

Hoe haal je het meeste uit een webinar? Tips & tricks:

  • Zonder je een 10-tal minuten voor de start van de webinar af, zodat je ongestoord kan inloggen en luisteren.
  • Gebruik indien nodig een hoofdtelefoon of oortjes om collega’s niet onnodig te storen
  • Voorzie een stabiele internet verbinding. Indien mogelijk met een vaste kabel om storing te vermijden.
  • Gebruik bij voorkeur de webbrowser Chrome.


Schrijf je nu in!
Voornaam*
Achternaam*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

Deel deze content eenvoudig met jouw sociaal netwerk...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page