Socialemediaburo.be wordt hofleverancier sociale media voor Prins Laurent

geplaatst in: Nieuws | 0

Een opvallende gast tijdens de wielerklassieker E3 Harelbeke. Prins Laurent kwam zijn favoriete renners aanmoedigen en nam ook de tijd om achter de schermen kennis te maken met de organisatie. Zo kwam de prins in contact met Socialemediaburo.be op de E3 aanwezig om te monitoren op sociale media samen met de veiligheidsdiensten.

Na een vlotte babbel met CEO Nadja Desmet kwam naar voor dat de prins op zoek is naar een externe partner om zijn sociale mediakanalen te beheren en hij zag veel potentieel in Socialemediaburo.be

Na de afterparty in de VIP-tent besloot de prins met Socialemediaburo.be in zee te gaan. Een dag erna maakte hij het nieuws wereldkundig op Twitter:

 

We voelen ons vereerd om vanaf nu hofleverancier sociale media te zijn. Worden we binnenkort vriendjes met Koning Filip op Facebook?

Deel deze content eenvoudig met jouw sociaal netwerk...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page