Terug naar aanbod

Monitoring? Monitoring! Je wilt meer doen met sociale media dan deze enkel gebruiken als communicatiekanaal? Je wilt starten met het structureel beantwoorden van vragen en het uitbouwen van een webcare functie? Je wilt via sociale media omgevingsanalyse maken om te luisteren wat er leeft? Je wilt aan reputatiemanagement doen om het sentiment rond een thema te kennen?

 

monitoren-op-sociale-media

 

Met sociale media kan je communiceren, converseren, dienstverlening uitbouwen en omgevingsanalyses doen. Hiervoor heb je naast een tool ook een proces nodig. Wij helpen je monitoring expert te worden met onze training.

We hebben een innovatief aanbod om te experimenteren met sociale media monitoring.

 

Groepsaanbod

Op 1 mei 2016 lanceerden we, samen met de VVSG, een groepsaanbod voor verschillende lokale besturen. Onder andere steden, gemeenten, politiezones, en intercommunales namen hieraan deel. De deelnemers maakten kennis met de online media monitor tool, OBI4wan en toepassingen zoals webcare, rapportages en media analyses. Door hier samen aan deel te nemen wordt de totaalprijs goedkoper. Bovendien leren we sneller en van elkaar en hou je er een fijn netwerk aan over!

Binnenkort start een nieuw groepsaanbod. Je leest alle info hier. 


Gratis demo

We komen graag bij u langs of geven jou een demo online, zoals u wenst, en volledig vrijblijvend!

Hier lees je meer over deze gratis (online of offline) demo’s. Deze demo duurt een 30minuten.

 

Idee?

Voorzie een innovatief budget en experimenteer een paar maanden met monitoring. Bovendien krijg je een goede begeleiding van ons en doe je aan ervaringsuitwisseling met andere gebruikers.

Iets voor jou? Je bent progressief en wilt nog meer met sociale media doen? We helpen we je graag om vervolgstappen te zetten.

Deel deze content eenvoudig met jouw sociaal netwerk...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page