12573693_10153530106343542_7280235157907215212_n

Nadja Desmet

Ik (@nadjaDS op Twitter) ben de oprichtster van Socialemediaburo.be. 

De mogelijkheden van sociale media zijn enorm, en ik ben er klaar voor om vele organisaties en mensen te helpen een volgende stap te zetten op het groeipad naar een meer professioneel gebruik van sociale media. Het is mijn ambitie om iedereen en elke organisatie op sociale media te krijgen, op een goede, authentieke en geïnspireerde manier!

Het socialemediaburo.be biedt een uitgebreid gamma online trainingen aan, coaching en online monitoring. Dit in eerste instantie voor de doelgroep lokale besturen waar ik al méér dan 10 jaar ervaring mee heb. Ik heb heel veel te danken aan de VVSG (Vereniging van Vlaamse steden en gemeenten) die me als werkgever heel veel kansen en vrijheden heeft gegeven. En daarnaast ook voor politici en andere dienstverlenende organisaties.

Wil je meer over mij weten? Dan kan je een gedetailleerd verloop lezen in dit blogbericht op mijn LinkedInprofiel.

Ondernemende groeten, Nadja.

 

 

13600188_10155055310294832_8509050699749408441_n (1)

Bart Meese

“Hallo, mijn naam is Bart Meese en als conversation manager ben ik het eerste aanspreekpunt voor mensen op sociale media. Like en volg je ons al op Facebook, Twitter en Linkedin? Ik ben journalist van opleiding en experimenteer graag met video.

Samen met Nadja en Anissa bouw ik aan een sterk socialemediaburo.be. Een prangende vraag? Een leuk weetje of wil je mij verrassen met een kattengif? Eén adres: @BartMeese op Twitter, Instagram en Snapchat.”

Bart in 140 tekens:

14454502_10155302636559832_662835483_n

 

 

Anissa Bougrea

Anissa was de tweede aanwinst van Socialemediaburo.be. In september 2016 behaalde ze haar diploma Journalistiek, en dezelfde maand nog kwam ze ons team versterken. Sinds kort werkt ze dagelijks vanuit Groningen, NL, je ontmoet haar online, via videochat, of ‘in real life’ tijdens één van onze evenementen.

“Hallo! Mijn naam is Anissa. Als social media researcher/manager creëer ik content voor Socialemediaburo.be en onze Online Academie, en richt me op het analyseren en monitoren van online media. Mijn hoofdfocus is daarnaast ons jaarlijks onderzoek naar het sociale mediagebruik van lokale besturen. Zit je met vragen over sociale media, ik beantwoord ze met plezier! 

Je kan me vinden op Twitter, Facebook, Instagram! Voor een vraag, inspiratie of door me te verassen met een interessante nieuwtje.”

 

 

Dieter Vanden Heede

“Hey, mijn naam is Dieter Vanden Heede. Als online marketeer ben ik verantwoordelijk voor het strategisch meedenken over de groei van socialemediaburo.be, online adverteren,… Ik hou ervan om mee te zijn met de digitale trends en leer elke dag wel iets bij”

Je kan mij vooral vinden op Snapchat, Instagram & Facebook. Let’s connect!

 

 

 

Tonté Chow

Tonté is gestart als zelfstandige in bijberoep en werkt als freelancer voor socialemediaburo.be. Zo helpt ze mee de diensten van socialemediaburo.be verder uit te bouwen en te versterken. Via training en coaching deelt ze haar ervaring met andere lokale besturen en organisaties. 

“Toen ik als social media manager van start ging, heb ik veel ervaring opgedaan in gesprekken met andere steden en collega’s. Nu ik zelf enkele jaren ervaring heb, wil ik met plezier ook mijn ervaring en kennis delen. Ik heb gemerkt dat we als gemeente, hoe groot of klein ook, vaak met dezelfde vragen kampen en waarom zouden we het warm water opnieuw uitvinden? Laat ons onze ervaringen en kennis delen. Sociale media = sharing’.”

Meer weten? Wie is Tonté? Je leest het in dit blogbericht.

Deel deze content eenvoudig met jouw sociaal netwerk...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page