Wij bieden populaire online opleidingen ‘sociale media’ aan. Telkens heel eenvoudig, online of in jouw mailbox. Je leert en oefent waar en wanneer jij wilt. Hieronder een overzicht van de online opleidingen die momenteel lopende zijn.

 

 • Succesvol adverteren op Facebook


  Een nieuwe groep start op 27/04/2017.

  Met zijn 6,2 miljoen Belgische gebruikers behoort Facebook tot de absolute top. Zeker als je een groot publiek wilt bereiken. Dagelijks verschijnen er honderden berichten op dit sociaal netwerk. Tegenwoordig zien we dan ook enorme concurrentie in het verkrijgen van een plekje op mensen hun tijdslijn. Heel gericht aan content-promotie doen, specifiek naar jouw doelgroep en met een beperkt budget. Dit kan met Facebook-advertenties!

  3 weken lang elke werkdag een les in jouw mailbox (met tekst en videotutorials).  16 lessen (20 april – 12 mei) waarvan 3 online LIVE sessies op 4/5, 11/5, en 18/05 (telkens om 11u LIVE in de Facebookgroep – kan je er niet bijzijn? Geen nood, de video blijft ter beschikking in de groep).

  Wens je meer info over deze online opleiding? Meer info vind je hier, of klik op de onderstaande afbeelding:

6670227_orig

 

 • NIEUW: VIDEO-TRAINING

  Een nieuwe groep start op 12/06/2017

 

 

 • Zo Past U Sociale Media Toe (online jaaropleiding)

   

  Een nieuwe groep start op 14/09/2017.

  Je weet dat je aan sociale media ‘moet doen’ en dat jouw doelgroep ‘erop zit’. Toch ontbreekt het je aan tijd, inspiratie, kennis, ideeën en motivatie om er ook daadwerkelijk iedere dag mee aan de slag te gaan. Deze opleiding biedt je tips, tricks, how-to’s, en to-do’s!

  Een jaar lang, krijg je elke werkdag sociale media tips, ervaringen, leermomenten, inspiratie en motivatie om het steeds efficiënter toe te passen.

  Wens je meer info over deze online opleiding? Klik dan hier, of op de onderstaande foto.

 

Een nieuwe groep start binnenkort.

Deze online cursus leert nieuwsgierige en/of wat terughoudende nieuwe Instagram gebruikers in sneltempo hoe het kanaal in elkaar zit en wat je ermee kan. Je wilt weten hoe je de app installeert, gebruikers vindt en volgt, en zelf nieuwe volgers aantrekt? Je streeft naar het maken en posten van perfecte foto’s en video’s? Je bent benieuwd naar hoe je ook op Instagram kan adverteren en een grote fanbasis uitbouwt? Je leert het je allemaal in deze online cursus!

Gedurende 10 dagen ontvang je elke dag een mail met daarin content-inspiratie, praktische tips, ‘start to’, ‘how to’ en inspirerende voorbeelden om zelfstandig met Instagram aan de slag te gaan.

Wens je meer info over deze online opleiding? Klik dan hier of op de onderstaande foto. online opleiding

 

 

 • Sociale media voor lokale politici

  Een nieuwe groep start op 16/10/2017.

  Je wilt sociale media goed inzetten in jouw rol als raadslid, schepen of burgemeester.  Je weet dat je sociale media kan inzetten om te luisteren, voor participatie en voor jouw eigen personal branding, maar je weet niet goed hoe?
  Onze opleiding biedt je 10 weken lang sociale media tips en advies voor beter beleid en campagne via sociale media!

  Gedurende 10 weken, krijg je elke maandag, woensdag en vrijdag sociale media tips, ervaringen, leermomenten, inspiratie en motivatie om sociale media efficiënter toe te passen.

  Wens je meer info over deze online opleiding? Klik dan hier of op de onderstaande foto.

sociale-media-voor-lokale-politici-web

 

 

 

 • Start To Snapchat

  Een nieuwe groep start binnenkort.

  Snapchat is na Facebook het populairste sociaal netwerk bij jongeren in België (-21 jarigen). Uit recent onderzoek van Apestaartjaren blijkt dat 70% van de 12-18 jarigen actief is op Snapchat! Je wilt actief worden op Snapchat maar weten niet hoe? Volg onze korte online opleiding.

  Gedurende 10 dagen ontvang je elke dag een mail met daarin content-inspiratie, praktische tips, ‘start to’, ‘how to’ en inspirerende voorbeelden om zelfstandig met Snapchat aan de slag te gaan.

  Wens je meer info over deze online opleiding? Klik dan hier of op de onderstaande foto.

 

 

 • Sociale Media Monitoring

  Start 1 mei 2017

  Start met monitoren op sociale media en zet sociale media in om: te luisteren wat buiten leeft, webcare uit te bouwen, makkelijk te publiceren op alle kanalen, rapportages en omgevingsanalyses te doen. Je wilt meer doen met sociale media dan enkel te gebruiken als communicatiekanaal? Wij helpen je monitoring expert te worden met onze training!

  Gebruik de monitoringtool OBI4wan voor 6 maanden. 1 volledige dag training OBI4wan (bij de VVSG). 1 dag opfrissen OBI4wan en ervaringsuitwisseling (bij de VVSG). 1/2 dagdeel opleiding in jouw organisatie. 1/2 dag evaluatie en ervaringsdelen (bij de VVSG).

  Wens je meer info over deze online opleiding? Klik dan hier, of op de onderstaande foto.

obi4wan_logo

Deel deze content eenvoudig met jouw sociaal netwerk...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someoneBuffer this pagePrint this page